Connery

Gammel Dansk lancerer Chili & Lakrids shot

Er du klar på at bytte klassikeren ud?

Gammel Dansk har eksisteret siden 1964, og de fleste har sikkert en mening om den gamle kending. Nogen elsker den, nogen hader den, nogen drikker den bare, fordi det er julefrokost, og det hører sig til - uanset hvad du mener om den kendte drik, er jeg sikker på, de fleste er af den holdning if it ain't broke, don't fix it

Alligevel har Gammel Dansk valgt at lancere en helt ny smagsvariant med chili- og lakridssmag. Ja, den er god nok; den hemmelige blanding af ingredienser, du allerede kender tilsat lidt ekstra for at give den en helt ny smag. 

Det første smagsindtryk er den bløde, delikate smag af lakrids, eller det vil sige den nøje afstemte blanding af rålakrids, anis, fennikel og stjerneanis, hvorefter det unikke samspil mellem de 29 forskellige urter, bær, bark, rødder, krydderier og blomster dukker op. Og så melder ingrediens nummer 30 sin ankomst: Chilien.

Ideen om et lakridsshot kom for længe siden, og produktionen har været længe undervejs. I mellemtiden kom der dog et hav af andre lakridsshots på markedet, og Gammel Dansk ville derfor gerne tilføre et ekstra element til deres shot. Der blev gjort mange overvejelser, før valget endelig faldt på chilien, som ville passe perfekt til de 29 andre ingredienser.

Så næste gang der skal snaps på bordet, kan du jo overveje, om det skal være den med lakrids og chili; eventuelt bare som supplement til den klassiske. Den ene behøver jo ikke udelade den anden, vel?

SKÅL!

Del