Connery

Gaming skal hjælpe bedsteforældre af med ensomhed - og tættere på deres børnebørn

Ville dine bedsteforældre være friske på en runde Forza?


COVID19-pandemien har været har ved alle, men de ældre har især været udfordrede, som den udsatte gruppe, alle passer på. 

Det har muligvis resulteret i en højere grad af ensomhed, noget der i forvejen er en byrde for mange. 

Nu har Xbox søsat et nyt program, der skal hjælpe med at bringe bedsteforældre tættere på deres børnebørn - ved hjælp af gaming. 

ANNONCE
Beyond Generations

Tiltaget er sat i af Xbox, der har planer om at sætte gang i samarbejder med organisationer verden over, for at kunne skabe de rette forbindelser. 

Tesen er, at de ældre - gennem online gaming, har mulighed for at bruge tid med deres børnebørn, uden fysisk at være sammen - og at, når bedsteforælderen rent faktisk fanger gamingens mekanikker, begynder at have overskud til - ikke blot at dele øjeblikket, men også dykke ned i dybere samtaler med barnebarnet. 

Xbox har produceret en video, der illustrerer konceptet - ved at filme Howard og barnebarnet Dhillon, gennem 4 uger med Xbox-gaming.

"Now we're getting time together, I think we achieved a small breakthrough there", fortæller bedstefar i videoen, mens barnebarnet proklamerer "To be fair, he got good enough at Forza, to actually play!" - mens han forsætter "Det er aldrig ikke værd, at lære nogen noget nyt - især når det er ens bedstefar - ved at lære ham noget, får du endnu mere tilbage."

Det er da en god og hjertevarmende idé?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce