Connery

Gaming news uge 8 [Gaming]

Midtvejs i uge 8 bringer vi en lille opdatering fra spilverdenen.

Guildwars2.com - Gaming news uge 8 [Gaming] Guildwars2.com
Skynd dig! Fredag den 24. februar lukker tilmeldingen til Guild Wars 2 betaen, så hvis du er hurtig, kan du stadig nå at prøve spillet før dine venner! Tilmeldingen kan ske her.

Betaen starter i marts, mens spillet forventes udgivet i løbet af 2012.

Kilde
Strong-geeks.dk - Gaming news uge 8 [Gaming] Strong-geeks.dk
Hideo Kojima arbejder tilsyneladende på endnu en Metal Gear Solid-titel (ikke at forveksle med Metal Gear: Rising, som er en spin-off titel). I hvert fald lyder hans seneste tweet således: "Big Boss Wants You: The 'Next' MGS".

Det er gode nyheder for alle MGS-elskere (jeg selv inklusive). Kan du ikke få nok af Metal Gear Solid, er der desuden netop udkommet et HD-remake af Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty samt Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Derudover kan Metal Gear Solid købes på PSN-store i en HD-udgave til cirka 10$. Sæt i gang!

Kilde
Playstation4central.com - Gaming news uge 8 [Gaming] Playstation4central.com
Glæder du dig til Playstation 4? Så slå koldt vand i blodet. Jack Tretton (præsident for Sony Computer Entertainment America (SCEA)) siger, at Sony fokuserer på PS3 og lanceringen af Playstation Vita, hvorfor Playstation 4 ikke vil blive annonceret I løbet af 2012.

Personligt bifalder jeg nyheden, og håber udviklerne vil fokusere på at udnytte konsollernes kræfter bedre og i længere tid – især fordi konsollerne er dyre i anskaffelse. Hvad siger I?

Kilde
Gaming news uge 8 [Gaming]
Angry Birds: Space. Det er tilsyneladende navnet på det nyeste spil i Angry Birds-serien. Udviklerne Rovio afslører, at spillet udgives den 22. marts samt at spillet bliver den største udgivelse i Angry Birds' historie.
Serien har genereret over 700 millioner downloads og har kastet et hav af merchandise af sig. Derudover ligger der en Angry Birds forlystelsespark i Changsha, Kina. Så bliver det vist ikke meget større?

Kilde
Funnyreign.com - Gaming news uge 8 [Gaming] Funnyreign.com
Det var alt for denne gang. Vi vender stærkt tilbage i næste uge!
Del