Connery

Gaming news uge 7

SSX3, Far Cry 3, Max Payne 3, Diablo 3 og Mass Effect 3 - trilogier hele vejen

Gaming news uge 7
Sneen tøer, mens danskerne valfarter til udlandet for at komme ned til - sne. Det er da lidt af et paradoks? Nuvel. Det er tid til endnu en omgang gaming nyheder til de af jer, som har valgt at blive herhjemme.

Diablo III er nu blevet udsat igen igen. Fra at skulle udkomme i første kvartal i år, er det nu udsat til andet kvartal. Dette sker som følge af den feedback, udviklerne har modtaget undervejs i beta-testen.

Et stort "øv" for os allesammen, men mon ikke spillet bliver genialt alligevel?
ANNONCE
geeky-gadgets.com - Gaming news uge 7 geeky-gadgets.com
Så er der også nyt fra Ubisoft, der netop har frigivet en trailer til det tredje spil i Far Cry-serien. Der er ikke mange informationer omkring spillet, men man indtager rollen som Jason Brody, som er strandet alene på en tropisk ø. Spændende.
Far Cry 3 - Stranded trailer
tothegame.com - Gaming news uge 7 tothegame.com
Snowboard-entusiaster - glæd jer! SSX vender tilbage til konsollerne (for første gang til PS3 og Xbox 360) med et ordentligt brag. Udvikler skriver, at det handler om at overleve nedstigningen - og om at gøre det med stil.
ANNONCE
SSX Himalaya
Jeg er en kæmpe fan af serien, så personligt glæder jeg mig til udgivelsen senere i den her uge.
ekstrabladet.dk - Gaming news uge 7 ekstrabladet.dk
I sidste uge løb Danish Gaming Awards 2012 af stablen. Den helt store vinder blev The Elder Scrolls V: Skyrim, som blev kåret til Årets Spil.

Af andre nævneværdige priser kan Battlefield 3 bryste sig med at være Årets Shooter, mens Uncharted 3: Drake's Deception løb med titlen som Årets Actionspil. Fifa 12 blev Årets Sportsspil, hvorimod Forza Motorsport 4 udmærkede sig som Årets Racingspil, og er dermed ved at cementere dets position som det, måske, bedste bilspil overhovedet.
ANNONCE
tothegame.com - Gaming news uge 7 tothegame.com
En nyligt overstået Q&A med Rockstar Games bød blandt andet på en forklaring på, hvorfor GTA: V udkommer tre dage før i U.S.A. kontra Europa, hvorfor Max Payne 3 er udsat til den 18. maj 2012 og en lille forhåbning om en efterfølger til det populære L.A. Noire - på trods af udviklerens (Bondi Games) konkurs.

Læs eventuelt mere her.
ANNONCE
tothegame.com - Gaming news uge 7 tothegame.com
Mass Effect 3 udkommer først til marts, men Bioware har alligevel frigivet 40 minutters gameplay, som du kan se i venstre side. En ældgammel race kaldet "Reapers" synes åbenbart, at de vil invadere hele galaksen og udrydde alt på deres. Du, commander Shepard, er tilsyneladende den eneste, der kan stoppe dem - så hvorfor ikke bare gå igang?
ANNONCE
Mass Effect 3 gameplay
playstadium.dk - Gaming news uge 7 playstadium.dk
Vi slutter nyhedsrækken af med salgstal fra uge 5. Fifa 12 holder fast i sin førsteplads, mens Madden NFL 12 brager ind på en 9. plads efter at have ligget nummer 16 i uge 4. Ellers er der ikke de store forskydninger i toppen, hvor Final Fantasy XIII-2 er eneste nye spil.

  1. Fifa 12 (1)
  2. Skylanders: Spyro's Adventure (4)
  3. Battlefield 3 (2)
  4. CoD: MW3 (3)
  5. Skyrim (5)
  6. Just Dance 3 (6)
  7. Final Fantasy XIII-2 (-)
  8. The Sims 3: Master Suite Stuff (7)
  9. Madden NFL 12 (16)
  10. Saints Row: The Third (17)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce