Connery

Gaming News August

Et par af de større nyheder fra spilverdenen de sidste par uger.

August er traditionelt set en stor måned inden for gaming, hvor verdens største spilmesse Gamescom, løber af staben midt på måneden, med afsløringer og nyheder om de største og mest ventede titler...

Hitman: Absolution har fået en release date! Fra den 20. november kan du igen, som agent 47, liste dig rundt og myrde folk på snedige og listige måder. Fra hvad vi indtil videre har set på trailere, ser de nye spilmekanikker ud til at virke godt og grafikken er lækker. Undertegnede er ganske spændt på at få fingrene i spillet senere på året.

Call of Duty: Black Ops 2 fik ligeledes en masse omtale, da activision løftede sløret for flere ny funktioner i multiplayerdelen, af den bedst sælgende spilfranchise gennem de seneste år. Blandt andet fjerner de Killstreak funktionen til fordel for noget de kalder scorestreak, der gerne bedre skulle tilgodese flere forskellige spillertyper.
ANNONCE
World of Warcraft offentliggjorde den nye cinematic til deres kommende expansion Mists of Pandari. Det populære MMORPG, der efter lanceringen i 2004 nu har otte år på bagen, bliver ved med at levere indhold, og spørgsmålet er, om de stadig kan fastholde spillere og få lokket nye til. En ting er sikkert, de kan ihvertfald animere så det gør noget. 
Den nye expansion byder blandt andet på fem ekstra levels, et pet battle system (lad os bare kalde det pokemon!) og et nyt kontinent.

I Diablo 3 har Blizzard smidt en stor opdatering ud i denne uge, der upgraderer gear drops, tilføjer 10 "levels" for at føje udfordring til endgame, og opdateret deres auktionshus.
ANNONCE
GTA V, Rockstar Games - Gaming News August GTA V, Rockstar Games
Sidst men absolut ikke mindst, har Rockstar Games, lagt et par screenshots fra Grand Theft Auto 5 op på deres hjemmeside, og man må sige de har oppet sig med grafikken - wow! Man må sige der er sket utroligt meget med grafikken siden det første GTA spil der udkom i 1997. De har dog formået at holde spillere fast, især efter de rigtig gav sig i kast med 3D grafikken, der begyndte i GTA 3.

Der er absolut ingen release dato på spillet endnu, og det bliver spændende at se om spillet skal på de nuværende konsoller, eller det bliver næste generation, som mange branchefolk mener snart vil blive annonceret.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce