Connery

Gaming: 10 spil at se frem til i 2021

Med lidt held kan vi game os hele vejen gennem 2021

Et nyt år er i gang, og det betyder også, at vi i højere grad kan begynde at se frem til en håndfuld nye spil at lege med. 2020 var både godt og skidt for gaming. Godt i den forstand, at introduktionen af nye konsoller, og en masse seriøse forbedringer på PC-fronten, i teorien kommer til at give os endnu bedre gamingoplevelser. Skidt, forstået på den måde, at De nye konsoller stadig er svære at få fingre i - og at det samme gælder på PC-fronten, især for nye grafikkort. 

Det skyldes så igen, at Coronapandemien har sparket hele verden op i allerhøjeste gaming-gear. Vi gamer simpelthen som aldrig før - og hurra for det. Nu mangler vi bare det næste rush, der tager os videre til nye oplevelser. 

2021 ser på papiret ud til at blive et ret så lækkert gaming-år, og især når man kigger på de mange nye next-gen titler der er på vej til konsollerne. Desuden hænger der stadig et par spiltitler fra sidste år, der godt kunne gå hen og blive meget bedre og ganske gode oplevelser i løbet af 2021 (Cyberpunk 2077, vi kigger på jer). 

Uden yderligere ramblings, her kommer 10 store spiltitler, du kan se frem til i år. 

ANNONCE
Hitman 3 - Gameplay trailer

Hitman 3

Den 3. installation af danske IO Interactives Hitman-reboot markerer afslutningen på en trilogi, der har vist sig at være ret spændende. Agent 47 vender tilbage allerede meget tidligt i 2021, og at dømme fra det vi har set indtil videre, ser det ud til at blive en solid omgang lejemorder-fantasi.

Udgivelse: 20. januar 2021 - PC, konsol

ANNONCE
Ruined King - Trailer

Ruined King: A League of Legends Story

Ruined King bliver et single-player turbaseret RPG-spil, som foregår i to regioner af League of Legends' univers. 

Historien udspiller sig i regionerne Runeterra og Black Mist. Spillet udbygger historien for eksisterende LoL-fans og er ifølge udvikleren et godt startpunkt for gamere, der ikke har oplevet universet før. 

Spillet udkommer i foråret 2021, og er det første RIOT Games spil, som foruden PC også udkommer til konsol. Både Nintendo Switch, Xbox og PlayStation.

Udgivelse: Tidligt 2021 - PC, konsol

ANNONCE
Far Cry 6

Far Cry 6

Far Cry er tilbage - og her har vi, som Assassin's Creed, at gøre med et Ubisoft franchise, der rent faktisk holder gang i hjulene. Denne gang er vi placeret på en latinamerikansk ønation, Yara, hvor vi vender tilbage til Far Cry 3-vibes på et tropisk paradis.

Her følger vi diktatoren Anton Castillo (Esposito), som vil genvinde nations tidligere storhed med alle midler - og hans søn Diego skal træde i hans fodspor.  

Vi ser ham guide ham i lederskab, hvor han bliver givet en aktiv håndgranat, som han skal kaste ned på en demonstration mod Castillos modbydelige styre.

Som spiller skal man joine aktivisterne som en lokal Yara-beboer, som skal gå op imod det diktatoriske styre.

Udgivelse: Medio 2021 - Konsol, PC

ANNONCE
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 (PlayStation Eksklusiv)

Er du klar til det første ægte next-gen racerspil? Gran Turismo 7 bygger videre på 22 års historie, og præsenterer den mest realistisk udseende GT-oplevelse vi endnu har set. 

PS-5 titlen gør brug af rigtige lyseffekter takket være Raytracing - og bliver optimeret til at køre med en kombination af 4K opløsning, HDR med en target frame rate på 60 fps. Selve spillet er mere realistisk, men PlayStations nye controller skulle efter sigende tilføje et ekstra niveau, med forskellig modstand i bremse-og gaspedaler via triggerknapper - og haptisk feedback, så du kan mærke i hænderne, hver kan bilen kører over forskellige belægninger - og ujævnheder. 
Gran Turismo 7 afventer stadig en premieredato - men 2021 er de fleste enige om, må være året for nye racingoplevelser. 

Udgivelse: 2021 - PlayStation

ANNONCE
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart (PlayStation Eksklusiv)

Ratchet & Clank er et spil der deler vandene. For nogle er da alt for barnligt og tegneserieagtigt - for mange andre, et glædeligt gensyn med barndommens helte. Det der gør Ratchet & Clank særligt interessant, er det ekstreme kvalitetsløft, som grafikken har fået - og forventes at kunne levere fra en PS5. Se selv traileren, og læge mærke til detaljerigdommen.

Udgivelse: 2021 - PlayStation

ANNONCE
Halo Infinite

Halo Infinite (Xbox Game Pass)

Halo! Vi skulle have haft dig ved lanceringen af Xbox Series X. Det skete ikke. Xbox vurderede efter tidlige præsentationer, at den nye runde med Master Chef, krævede mere arbejde - og hvis der er en ting vi har lært i løbet af 2020, er det, at man ikke skal være sur på udviklere, der rent faktisk venter med at udgive et spil, til det er færdigt. Halo Infinite er det spil vi ser absolut mest frem til på den nye Xbox. Skynd jer at få det lavet færdigt!

Udgivelse: 2021 - Xbox, PC

ANNONCE
Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings franchiset har faktisk levet et ganske godt liv i gaming-genren. Især Shadow of Mordor og Shadow of War spillene, har vist at LOTR-licensen kan føre noget vanvittigt sejt med sig. Årets nye indskrivelse er et helt andet slags - et stealthy action-adventure spil, hvor man er i karakter som ingen andre end Gollum. 

Det kommende spil, der udvikles af tyske Daedelic Entertainment - det er det første tunge mainstreamspil fra en udgiver der ellers mest er kendt for indie-titler, men den slags plejer at ende ganske godt - og indtil videre ser det ekstremt lækkert ud. Vi forventer at Gollum bliver en god lille ting at fordrive tiden med, indtil Amazon er færdige med deres episke LOTR-serie.

Udgivelse: 2021 - PC, konsol

ANNONCE
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West (PlayStation Eksklusiv)

Forbidden West er opfølgeren til det overraskende fantastiske Horizon Zero Dawn fra 2017. 

Det kommende spil kaster os igen ud i et postapokalyptisk verdensbillede, hvor robotdyr har overmagten, og mennesket primært lever i skjul for de overlegne maskiner. 

Forbidden West bliver større og vildere, og finder sted i en open world, baseret på postapokalyptiske tilstande af Californien, Utah og Nevada. Klar til at tjekke Hollywoods ruiner?

Udgivelse: 2021 - PlayStation

ANNONCE
God of War: Ragnarok - Teaser

God of War: Ragnarok (PlayStation Eksklusiv)

Er du klar til at give den som græsk gud i den nordiske mytologi endnu en gang? Det kommer ikke som en overraskelse, at PlayStation bygger videre på deres største succes i nyere tid - og som det ser ud lige pt, tager spillet titlen som det mest ventede spil i 2021. Action-eventyr spillet forventes at blive en direkte efterfølger til 2018-spillet. Overraskende nok, fik det spil aldrig nogle udvidelser - men det viser sig simpelthen, at PlayStation i stedet for fokuserede direkte på at fortælle en nye og komplet historie, i et helt nyt spil - vi krydser fingre for, at det bliver bare halvt så godt, som vi forventer. 

Udgivelse: 2021 - PlayStation

ANNONCE
Gotham Knights

Gotham Knights

Gotham Knights lider måske af en enkelt ting: Det er et Batman-spil uden Batman. 

Det til trods, er det værd at se frem til Warner Bros. nye action-adventurespil, der udvikles a samme studie som de populære Batman: Arkham City og Batman: Arkham Origins. 

Det nye spil forventes at give en lignende spiloplevelse - men i karakter som enten Nightwing, Robin, Batgirl eller Red Hood. 

Spillet byder både på single-player og 2-player co-op.

Udgivelse: 2021 - PC, konsol

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce