Connery

Gamergrej behøver ikke at være mørkt og spraglet

Razers nye farveserier pynter på ethvert skrivebord

Vi skal ikke mere end et par år tilbage, til dengang hvor gamerudstyr skulle være tungt, sort og bulky. Men med en stadig stigende mængde af gamere, der streamer og påny tager deres grej med til events, har behovet ændret sig.

Hvorfor skal et gamerkeyboard absolut ligne et rumskib? Svaret er, at det behøves det såmænd heller ikke. Både giganter og små nichemærker, er begyndt at lave udstyr, der behager enhver smag. I de tunge spilleres segment, er allestedsnærværende Razer på banen med et par nye udgaver, af flere af deres populære produkter. 

De har lanceret to nye farveserier: Gunmetal og Mercury. Mens gunmetal har en nedtonet stealth-agtig stil over sig, er Mercury (Kviksølv)-udgaven en lækker kombination af metal og hvid. En kombination der går særdeles godt som udstyr til den eksotiske mac-gamer, og andre folk, der gerne vil have lidt flere lyse farver og mere ekslusivitet ind i deres setup. Helt snydt for gamerfeatures er man dog ikke. Begge serier har Razers multifarvede Chroma-belysning, der kan indstilles til en uendelig række af kombinationer baseret på stil eller spil. Det spiller i øvrigt også sammen med Philips Hue, hvis man er gadget-nørd på den store klinge. 

ANNONCE
Gamergrej behøver ikke at være mørkt og spraglet

Indtil videre er der tre produkter i de nye farveserier. Det drejer sig om det mekaniske Razer Blackwidow X Chroma Keyboard, Razer Lancehead Tournament edition mus med Chroma og 16.000 dpi, Razer Invicta Elite musemåtten, der er en to-sidet sag understøttet af en lækker aluminiumsbase og surroundheadsettet Razer Kraken 7.1 Pro

Alle produkterne lever selvfølgelig op til Razers vanlige høje standarder, så det er samme kvalitet i nye klæder. 

ANNONCE
Razer Mercury White priser

Razer Invicta Elite Musemåtte: 485 kroner

Razer Kraken Pro 7.1 Headset: 745 kroner

Razer Lancehead Tournament Edition mus: 670 kroner

Razer BlackWidow X Chroma keyboard: 1265 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce