Connery

Gamerbord: Secretlab Magnus Metal Desk ligner en drøm for skjult kabelføring

Secretlabs bud på det perfekte gamerbord

Secretlab er bedst kendt for sine gamerstole, men har netop annonceret et helt nyt og komplimenterende møbel: Et gamerbord.

Oftest ville vi nok ryste en smule på hovedet af sådan en annoncering, men netop med SecretLab, er der tænkt helt i bund omkring produktets design: Secretlab Magnus Metal Desk ligner en drøm for skjult kabelføring.

Det nye gamerbord går et skridt videre end de fleste, når det kommer til muligheden for at have et gamersetup uden rod - og det kommer til udtryk i de forskellige metoder hvor kabelføringen er tænkt. 

ANNONCE
Gamerbord: Secretlab Magnus Metal Desk ligner en drøm for skjult kabelføring

Skrivebordet har en udtrækkelig kabelpakke på bagsiden, hvor kablerne let kan føres i - komplet med plads til stikdåse og montering - herfra er der kabelgange til overfladen af bordet - gennem skrivebordets side, med mulighed for at styre løse kabler med magnetiske clips - det giver simpelthen mulighed for en strømlinet kabelføring.

Bordet er designet til at passe helt perfekt med Secretlabs MAGPAD deskpads, så det er let at give bordet sit helt eget udtryk - og udskifte det løbende. 

ANNONCE
Gamerbord: Secretlab Magnus Metal Desk ligner en drøm for skjult kabelføring

Bordet kommer i længder på enten 120 eller 150 centimeter - og det matsorte metalstel sørger for et solidt setuppet - bordet kan nemlig holde til 100 kilo.

Mere gejl?

Om man går efter et helt rent setup, eller ekstra gejl, er op til en selv. Secretlab har sammen med bordet lanceret en række ekstra produkter, så man kan udbygge og stejle bordet efter egne behov. Der er selvfølgelig en speciallavet RGB-led-strip - med fjernbetjening, ekstra kabelmagneter, velcro-kabelstrips og selvfølgelig de førnævnte MAGPAD deskpads. 

Pris og tilgængelighed

SecretLab Magnus Metal Desk er klar til forudbestillinger i skrivende stund - med forventet afsendelse den 19. maj. Folk der forudbestiller skrivebordet inden 19. maj, for desuden en gratis MAGPAD med i købet. 

Prisen lyder på 449 euro - med 5 års garanti og afsendelse fra EU. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce