Connery

Gamer-PC på budget?

Er du kommet med på gamerbølgen?

Eller drømmer du bare om en fremtid inden for e-sport? Så gælder det om at have udstyret i orden, for spil som World of Warcraft, Counter Strike, League of Legends og så videre stiller store krav til din computers ydeevne. Og hvis du sidder med en flere år gammel bærbar computer, så kommer det også til at give dig en ret kedelig spilleoplevelse. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du får en gamer-PC på budget. 

Lav en opsparing

Dette råd er nok det bedste, du kan tage med dig i dit voksne liv. Uanset om du er på SU, kontanthjælp eller er lønmodtager, bør du altid spare op i et vist omfang. Det sparer dig nemlig for mange hovedpiner i fremtiden, skulle du nu stå og have brug for et større beløb. Det er ganske enkelt at lave en opsparing, du skal blot oprette en ekstra opsparingskonto og overføre penge til den – gerne hver måned. Det sværere er nu mere at stramme livremmen ind et ekstra nøk og leve for mindre fremadrettet. Til gengæld kommer du også til at leve mindre gældfrit fremadrettet, hvilket forøger din livskvalitet.  

Køb brugt

Okay, her skal du nok være lidt varsom, for computere mister enormt hurtigt værdien, fordi kvaliteten hurtigt daler. Du kan altså her være ret heldig at gøre dig et godt køb, men det kræver også bare, at du har et godt kendskab til de forskellige produkter og modeller. Er du derimod ret ny og har et knap så stort produktkendskab, kan det oftest bedre betale sig, at du snakker med en, som har forstand på det. Ellers kan du risikere at købe katten i sækken og stå med en sløv computer, du har betalt alt for meget for. 

Men i og med at gamer-computere har det med at tabe værdi ret hurtigt, så kan du også gøre nogle gode deals. Og hvis du er typen, som bygger selv, er det også en ret god måde at finde reservedele til en billig pris. 

Finansier din gamer-PC

Det er nok de færreste, der lige har 10.000 kroner liggende på en opsparingskonto, og hvis drømmen om at få en gamer-PC er ret stor, kan det være svært at vente til at opsparingskontoen er polstret nok. Det er yderst populært at købe på afbetaling eller med et kortfristet mikrolån, men det gælder om at holde tungen lige i munden og finde det rette tilbud. Derudover er det også vigtigt, at du ikke vælger et lån eller en afdragsordning, som strækker sig over længere tid end, hvad produktet typisk holder. Ellers risikerer du at betale af på flere computere på én gang.    

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce