Connery

Gamer bedøver kæresten for at få mere gametime - Er det OK?

Måske har du allerede hørt historien, måske ikke - vi tager pulsen på gerningen!

"23-årig mand sigtet for at bedøve sin kæreste for at få ro til sit computerspil." - Sådan lyder flere overskrifter i de tyske aviser i denne uge.

En ung tysk mand har puttet bedøvelsesmiddel i sin kærestes glas for at kunne få ro til at spille Playstation med kammeraten.

Hændelsen, der angiveligt fandt sted tilbage i 2014, blev anmeldt af eks-kæresten, og nu er den 23-årige blevet idømt en bøde på 500 euro (50 dagsbøder af 10€).

Kæresten (nu eks-kæreste!) kom hjem klokken 22 efter en lang arbejdsdag, og fandt manden og hans kammerat i færd med at spille Playstation med intentioner om at fortsætte hele natten - det kunne hun angiveligt ikke helt kapere, og derfor valgte han at putte 4-5 dråber sovemiddel i hendes the. 

ANNONCE
Gamer bedøver kæresten for at få mere gametime - Er det OK?

Til forsvaret sagde han, at han vidste, at det ikke ville skade hende, da han selv brugte op til ti gange så meget af midlet...

Sammen med bøden fik manden en kommentar omkring situationens alvor med på vejen: "Din kæreste sov tungt, hun tog ingen skade, men det her er bestemt en overlagt skadelig handling. Vi håber ikke at se dig igen." 

Moralen er...?

Hvad er moralen i denne historie egentlig? Hvis du bedøver din kæreste, kan du risikere at få en bøde på 500 euro? Eller, Hvis du gamer hele dagen, kan du også game hele natten? Eller.. Jeg er forvirret. 

Find en kæreste der accepterer dig for den, du er, og send den samme mængde respekt den anden vej. Crazy world.

ANNONCE
Del

Seneste nyt