Connery

Game of Thrones-stjerner siger farvel til plastikflasker i kampen mod plastikforurening

Først The Mountain, nu også Hodor og Septa!

Mens GoT-stjernerne siger farvel til den famøse serie i optakten til det sidste afsnit NOGENSINDE, så har et par af stjernerne også joinet kampen mod plastikforurening.

Det sker i samarbejde med SodaStream, som er gået hårdt ind i kampen for at eliminere plastikflasker på markedet. 

Kristian Narin, Thor Bjornsson og Hannah Waddingham siger farvel til engangsplastikflasker i en ny global kampagnevideo – ”Say Goodbye” - fra SodaStream.

ANNONCE
Game of Thrones-stjerner siger farvel til plastikflasker i kampen mod plastikforurening

videoen følger vi skuespillernes hverdag, og vi ser, hvordan plastikflasker er en daglig gene. De falder ned ad trappen, ud af bagagerummet og flaskernes bæreremme flår hænderne til blods i ægte GoT-stil.

Til sidst indser stjernerne, at det er på tide at vinke farvel til det egentlige problem, som er engangsplastikflasker. Det er netop SodaStreams budskab med kampagnevideoen.

"Pointen med videoen er, at vi skal helt væk fra engangsplast og finde smartere og mere bæredygtige måder at forbruge på. Det tager 450 år for naturen af nedbryde en engangsplastikflaske, og i 2017 alene har danske SodaStreams kunder produceret mere end 10 millioner liter danskvand, hvilket svarer til at spare 20 millioner halvliters engangsflasker. SodaStreams danskvandsløsning er derfor et super fint og bæredygtigt alternativ, da det ikke er nogen byrde for miljøet.”  fortæller  Michele Fitzwilliams, Nordisk Marketing Direktør for SodaStream.

Vi har tidligere haft æren af at interviewe Hafthor Bjornsson, da han joinede kampagnen tilbage i 2017, og nu er holdet ekspanderet i kampen mod plastikforurening.

Se kampagnevideoen herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce