Connery

Game of Thrones lancerer dokumentar med premiere efter finalesæson

Game of Thrones: The Last Watch

Finalesæsonen af Game of Thrones går i gang om lidt, og før vi ved af det, er det ovre igen. 

Den 20. maj kommer finaleafsnittet til HBO Nordic, og når det er ovre kan man forestille sig, at mange fans sidder tilbage med en "gi' os mere"-følelse. 

Heldigvis har HBO netop løftet sløret for en dokuementar om den populære fantasy-serie: Game of Thrones: The Last Watch. 

Game of Thrones: The Last Watch får premiere en uge efter finaleafsnittet af Game of Thrones og fortæller historien om, hvordan Westeros' fantasiverden er blevet bragt til live i Nordirland.

Det er første gang, man får mulighed for at komme helt tæt på optagelserne til Game of Thrones, og Jeanie Finlay følger produktionen, crewet og de medvirkende, når de kæmper med alt fra ekstreme vejrforhold til hårde deadlines og en gedigen interesse fra fans over hele verden på jagt efter spoilers. Dokumentaren er dog ikke blot en "making of"-historie, men indeholder også en masse personlige, sjove og hjerteskærende fortællinger om, hvad det betyder at være med til at skabe en hel verden - for nu at skulle sige farvel til den. 

Finlay står også bag dokumentarfilmene Seahorse, Orion: The Man Who Would Be King, Pantomime, The Great Hip Hop Hoax, Sound It Out og Goth Cruise. Game of Thrones: The Last Watch er hendes ottende film. 

Det er Glimmer Films, der har produceret for HBO, og filmens producenter er David Benioff, D.B. Weiss, Bernadette Caulfield, Rachel Hooper, Martin Mahon og Jeanie Finlay.

Game of Thrones: The Last Watch får eksklusiv premiere den 27. maj på HBO Nordic.

Sæson 1-7 af Game of Thrones er tilgængelige nu. Sæson 8 får premiere den 15. april.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt