Connery

Game of Thrones fanteori: Sådan indtager The Night King Westeros

Spoiler alert - hvis du af uransagelige årsager endnu ikke har set de foregående sæsoner!

Major spoiler alert! 

Så er du advaret. 

Eftersom vi stadig er over et år væk fra den nye sæson af Game of Thrones, er det ikke altid lige nemt at få sit got-fix. Heldigvis er der livlig gang i diverse fanteorier, som kan fungere som et lille plaster på såret, indtil vi igen kan se den ægte vare. Denne populære fanteory på Game of Thrones' Reddit side forklarer fx, hvordan Jamie Lannister måske kan være nøglen til, at the Night King kan overtage Westeros. 

Og det er faktisk ret interessant. 

Redditor TheTripleB præsenterede en grundig og intens teori om, hvordan the Night King ville omgå en kamp i Norden mod Jon Snow, Daenerys Targaryen og hendes to drager for et nemmere mål i King's Landing. Teorien foreslår, at King's Landing måske netop er moden for overtagelse, eftersom Jamie vil tage det meste af Lanister hæren med for at kæmpe mod the undead i Norden. 

Mens styrkerne i Norden slås mod de mange undead White Walkers og Wights, plyndrer the Night King og Viserion King's Landing. The Night King kunne komme til områet omkring King's Landing og genoplive alle ligene til en ny hær af undead. Teorien foreslår, at the Night King dræber Euron Geryjoy, som også bliver en del af hans hær. 

Teorien støttes op af både Bran Stark og Daenerys syner om the Red Keep Throne ødelagt og dækket af sne. Brans syn inkluderede en drage, der fløj højt over King's Landing.  

ANNONCE

Andre mærkebare fanteorier foreslår, at Bran og Samwell Tarley holder deres viden om Jon's forældre hemmeligt, efter the King of the North annoncerer, at han skal giftes med Daenerys (hans tante), og at hun tilmed er gravid. Jamie vil ende med at slå Cersei ihjel, hvilket mange allerede har forudsagt i et stykke tid nu. Daenerys dør under fødslen og dragerne dør i kamp. Men de når at lægge æg, inden de dør. 

Og så er den serie slut.

Hvis du vil have udpenslet teorierne lidt bedre, kan du læse meget mere om det her. Tror du, de har ret? 

 
[MAIN SPOILERS] My theory on the next season's happenings from r/gameofthrones
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Borup Simone Borup

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt