Connery

Galaxy Buds+: Dobbelt op på batteritid i True Wireless kategorien

Samsungs sætter ny standard i kategorien

Samsung Galaxy Buds+ er ved første øjekast blot en videreførelse af sidste års trådløse Galaxy Buds, der i kategorien for 'true wireless', befandt sig som et fornuftigt mid-range valg, der kunne lidt af det hele, men ikke excellerede i en retning.

Samsung brugte ikke ekstremt meget energi på præsentationen af de nye Buds, der skulle dele spotlightet med både de nye S20-modeller, et nyt foldbart bekendtskab og et opdateret smartwatch. Men vi bed alligevel mærke i det.

Samsung Galaxy Buds+ er da også en videreførelse: Designet er det samme, mens de lanceres i tre nye farver...

ANNONCE
Tre nye glossy farvevarianter til Galaxy Buds - Galaxy Buds+: Dobbelt op på batteritid i True Wireless kategorien Tre nye glossy farvevarianter til Galaxy Buds

De nye Galaxy Buds+ har nemlig fået lov til at hæve sig over konkurrencen, især når man kigger på strømforbruget: Galaxy Buds+ holder nemlig strøm i 11 timer på en opladning.
11 timer på en opladning lyder måske ikke af alverden, men i den trådløse kategori betyder det, at Samsung nu stormer forbi langt de fleste af konkurrenterne, der typisk holder en ladning i mellem 4 og 6 timer. 

I praksis er det en forbedring, der betyder en helt del for hverdagsbrugere af denne type earbuds, der med det nye produkt kan halvere frekvensen af opladninger... Hvilket jo er en betydelig forbedring

Galaxy Buds+ byder i øvrigt på yderligere opladning a' 11 timer i det medfølgende strøm-etui, der bringer den samlede tid mellem en ladestation op til 22 timers spilletid.

Et sammenligneligt produkt i Apple-lejren er de klassiske AirPods, der nu har lidt over 3 år på bagen - her går man ikke længere end 5 timer mellem genopladningerne. Det samme gælder for 2019's AirPods Pro, der giver 4.5 timers batteri på en opladning, men dog byder på aktiv støjreducering. 

Desuden har ørepropperne fået en opgradering med et nyt dual-driver setup, der skulle resultere i en bedre lydoplevelse.

Godt nyt, hvis...

Annonceringen af de nye Galaxy Buds+ er en rigtig god nyhed, hvis Samsung har været tilnærmelsesvis ærlige i oplysningen af batteritiden - og samtidig har haft mulighed for at bibeholde lydkvaliteten (eller forbedre) fra sidste års produkt. 

Vi håber at kunne teste det nærmere af, når produktet lander.

Pris og tilængelighed

Samsung Galaxy Buds+ er tilgængelig fra 13. marts 2020, med en vejledende salgspris på 1.299,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt