Connery

Går du med en LEGO-designer i maven, burde du måske lægge vejen forbi LEGO-butikken ved Tivoli

Vi har afprøvet LEGO Minifigure Factory

I en tid hvor online handel triumferer og fysiske butikker får stadigt mere trange kår, skal der ske noget særligt, hvis man ønsker at trækker folk ud på en fysisk lokation. En oplevelse - noget specielt: Retailtainment - en sammentrækning af den fysiske butik og underholdning. 

For Danmarks store legetøjsvirksomhed LEGO, har online-handlen blomstret, men kæden åbner stadig flere fysiske butikker verden over - og en ny LEGO-butik i København er en af de hjørnesten, der pionerer LEGOs nye butikskoncept. 

De fleste af os, har nok en idé om, hvad en fysisk LEGO-butik er - et stort gult legeunivers med en overflod af LEGO-produkter på hylderne - og diverse imponerende udstillingsmodeller, der får barnet op i de fleste. Og sådan en har LEGO allerede på Strøget i København - så hvordan kan det være, at der i 2022 også er dukket en butik op ved Tivoli - med blot 10 minutters gang mellem butikkerne? 

Den nye LEGO-butik har en ret betydelig placering, for hvor er det ene sted, du kan være helt sikker på at turister besøger, når de er forbi Wonderful Copenhagen? Tivoli Gardens, of course. Altså er placeringen en ret betydelig faktor, der giver LEGO masser af opmærksomhed fra børn og barnlige sjæle, på vej ind mod forlystelsesparken. 

LEGO inviterede os forbi deres nye LEGO Tivoli-butik, for at vise deres bud på retailtainment

ANNONCE
LEGO Minifigure Factory - Går du med en LEGO-designer i maven, burde du måske lægge vejen forbi LEGO-butikken ved Tivoli LEGO Minifigure Factory

Ved første øjekast er LEGO-butikken som de fleste andre af sin slags - men ikke nær så stor som på Strøget - og ikke i nærheden af hvad man finder i Billund - og mens flotte modeller pryder hjørnerne af butikken, er det på førstesalen at det store trækplaster findes. 

Når man bevæger sig op ad trappen mod førstesalen, ser man hurtigt et kæmpe LEGO-maleri der pryder opgangen - man fristes til at røre ved det, for at mærke om det nu egentlig er klodser (det er det ikke) - og når man står på førstesalen bydes man velkommen af endnu mere gult, endnu flere legetøjssæt og... LEGO Minifigure Factory

Det helt store buzzword i denne butik, er personalisering - muligheden for at trække noget helt unikt LEGO med hjem fra sit besøg. 

ANNONCE
Går du med en LEGO-designer i maven, burde du måske lægge vejen forbi LEGO-butikken ved Tivoli

Byg en personlig LEGO Minifig

LEGO's lille minifig-fabrik er et tilløbsstykke - fordi: Du kan designe din egen LEGO-figur. Processen er simpel: Et stykke touchskærm software, lader dig designe din egen LEGO-overkrop, her kan alle være med - og her er alt fra unikt designede logoer og symboler, som kun findes her og nu i butikken - men man kan også tage den skridtet videre, og benytte geometeriske former til lag efter lag efter lag, at bygge et imponerende design, som aldrig er set før.

ANNONCE

Designet sendes fra softwaren og over i en stor industriel printer, hvor ens design printes direkte på LEGO-overdelen, mens man står og venter - eller følger med i processen. 

Herfra får man sin specialdesignede figur-del, og har nu frit valg i at vælge mellem et udvalg af hoveder, ben, ekstraudstyr og hovedbeklædning/hår - og så har man bygget sin helt unikke Minifig. Minifiguren serveres i en flot lille præsentationæske, sammen med en unik lille tre-knoppet LEGO-klods hvor butikkens navn er printet på den ene side - mens dit eget valg(navn) printes på den anden side. 

ANNONCE
Personligt design på minifigurer er det helt store trækplaster hos LEGO Tivoli - Går du med en LEGO-designer i maven, burde du måske lægge vejen forbi LEGO-butikken ved Tivoli Personligt design på minifigurer er det helt store trækplaster hos LEGO Tivoli

Det er en ret unik feature, som i skrivende stund kun findes på dansk grund i LEGO House, Billund og så LEGO Store Tivoli. 

LEGO Mosaic maker - Går du med en LEGO-designer i maven, burde du måske lægge vejen forbi LEGO-butikken ved Tivoli LEGO Mosaic maker

Eller lav et LEGO-portræt..

Med personaliseringen i højsædet, er det ikke blot Minfigur-fabrikken man finder i LEGO Tivoli - konceptet LEGO Mosaikbygger er også fysisk til stede. 

LEGO Mosaikbygger (Som også findes online) lader dig uploade et personligt foto, for så at omdanne den til et LEGO-pixeleret kunstværk, som kan kreeres med LEGO Mosaiksættet, der har dele nok, til at man kan bygge alt, som foto-appen sender ud. 

Hvad enten du bygger dit foto online eller fysisk i LEGO-butikken, er det en sjov mulighed, for at lave en meget personlig LEGO-gave - så tag og giv det et kig. 

Se her, hvornår du selv kan tage vejen forbi LEGOs seneste retailtainment koncept-butik.

ANNONCE
Del

Seneste nyt