Connery

Fyr beskylder kvinden, der afviser ham, for at være grund til, at han har gjort en anden kvinde gravid

Han mener endda, hun skal betale børnebidrag..

Tab og vind med samme sind, siger et gammelt ordsprog. Og selvom det lyder meget godt og harmonisk i teorien, er det ikke altid lige let at praktisere i virkeligheden. Slet ikke, hvis der er tale om noget, der rammer én på stoltheden. 

Som fx en afvisning. 

Det er sikkert aldrig sjovt, men den bedste løsning vil være at rette ryggen og acceptere det.

Den værste løsning? Lad mig præsentere Bo. 

Jeg mødte den her fyr, Bo, til en fest engang. Jeg var ikke tiltrukket af ham, men det var han tydeligvis af mig. Han var virkelig kikset. Jeg gav ham ikke mit nummer, men han begyndte at skrive til mig konstant på både Facebook og Instagram. Jeg ignorerede ham. Spol frem til et par måneder senere - jeg tog til en fest med mine venner, og han var der. Til festen gjorde de sådan, at omkring hver 5. sang var en langsom en, og så jokede dj'en med, at nu var det tid til en romantisk dans. Det var sjovt nok, men jeg vidste jo heller ikke, at Bo var der. På et tidspunkt sætter dj'en en langsom sang på og siger "Mine damer og herrer, der står en fin ung mand heroppe, Bo! Bo, find dig en dame at danse med", og han går hen til mig og spørger mig foran alle til festen, om jeg vil danse, så jeg er selvfølgelig nødt til at sige ja. Han er virkelig creepy, imens vi danser, og han giver mig sindssygt mange mærkelige komplimenter. Da det er ovre, siger jeg hurtigt tak for dansen og skynder mig væk. 

Da vi skal hjem senere, kommer han hen til mine venner og jeg og siger "jeg synes, du i det mindste skylder mig dit nummer, eftersom jeg gav dig alt den opmærksomhed i aften. Jeg bad dj'en om at gøre det kun for din skyld. Jeg har ikke været andet and sød overfor dig, så jeg fortjener dit nummer." Jeg aner ikke, hvordan jeg skal reagere og siger bare, at det beklager jeg, men jeg skylder ham ingenting - og tak for dansen. Og så går vi.

Han blev rasende. Jeg fik konstant vrede beskeder på både Facebook og Instagram. Jeg blokerede ham, og han ville lave en ny konto kun for at skrive til mig. Dette stod på et stykke tid, indtil han til sidst nok blev træt af det. Det endte dog med, at jeg en dag stødte på ham i en butik, hvor han vredt fortalte mig, at min afvisning havde påvirket ham så meget, at han var gået tilbage til en ekskæreste, som han nu havde gjort gravid. Han sagde, at det faktisk var min skyld, fordi jeg skulle have givet ham en chance i, men i stedet havde jeg skubbet ham direkte ind i en depressiv tilstand - og nu skulle han også have et barn. Jeg beklagede lidt og sagde så: "Du kan jo ikke rigtigt mene, at det er min skyld, at du har gjort en pige gravid, fordi jeg afviste dig?" Så begyndte han at råbe ting som "Ikke kun er det din skyld, men jeg kunne faktisk sagsøge dig, så du skulle betale børnebidrag!!!" På dette tidspunkt kunne jeg simpelthen ikke mere, så jeg gik hurtigt væk fra ham, og jeg har ikke hørt mere siden. 

[Kilde: reddit]

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce