Connery

Funch - My Love Demon

Dansk rock, når det er bedst. Funch er super fede. Nu er deres debutalbum på gaden.

4 ud af 6 stjerner
Funch - My Love Demon
D. 1. maj røg det odenseanske band FUNCH's debutalbum "My Love Demon" på gaden. Albummet er fyldt med en god blanding af trommeklapsende indie og melodiske rocknumre. Hele bandet er bygget op om forsanger og sangskriver Claus Funch, som med sin karakteristiske stemme fylder pladens i alt 45:59 minutter helt ud til kanten.

Funch udgav i 2004 de to EP'er "Up Against All History" og "Someplaceelsewhere". Siden da har de arbejdet I Neverland studierne på at få debuten klar, og dette er så sandelig lykkedes med glans.

Af favoritnumre på pladen, skal de stille og smukke numre "You're Fine" samt "None Like Us" nævnes. Det er fantastisk, når den garvede rocksanger synger blide rocksange. Men også de mere hårde sange, beherskes.

CD'en er for dig, der godt kan lide dansk rock og et mix af mellembløde sange og upolerede rocknumre. I pressemeddelelsen står blandt andet: "Teksterne kredser om de skizofrene følelsesregistre. Det gode op ad det onde. Fra blændende kærlighed til endelig afsked. Fra sex til tortur. Fra absolut ærlighed til decideret løgn.

"...I'm always bitching...'cause your words are always true...and I'm dead afraid of you...." (You're Fine)

"...I woke up this morning and ran to the phone....I dialled your home number....then let silence speak alone...." (Improver).

Abummet skal høres. Giv Funch en chance: De er for cool! Smuglyt eventuelt nogle af deres numre på www.MySpace.com/ funchdk - Albummet er udkommet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce