Connery

FUBAR: Schwarzenegger er klar i sin første serie nogensinde

Arnold er FUBAR i traileren til ny actionkomedieserie

FUBAR (Fucked Up Beyound All Recognition) er titlen på en ny actionkomedie-serie, der lander på Netflix allerede den 25. maj 2023. 

Serien markerer Arnold Scwarzeneggers første rolle i en serie nogensinde.

I FUBAR spiller Schwarzenegger en gammel CIA-agent, der med hastige skridt er på vej mod pensionen - den plan sættes dog på pause, da han får en sidste mission: At redde en anden agent, der tilfældigvis viser sig, at være hans datter. 

ANNONCE
Monica Barbaro spiller Emma Brunner, Arnold Schwarzenegger som Luke Brunner. - Foto: Christos Kalohoridis/Netflix - FUBAR: Schwarzenegger er klar i sin første serie nogensinde Monica Barbaro spiller Emma Brunner, Arnold Schwarzenegger som Luke Brunner. - Foto: Christos Kalohoridis/Netflix

Seriens showrunner er Nick Santora, der nok er bedst kendt som producer på Prison Break og showrunner på Amazons Jack Reacher reboot; Reacher. 

I forbindelse med afsløringen af den nye Schwarzenegger-serie, fortæller Santora, at FUBAR er det mest surrealistiske projekt i hans karriere: "Jeg voksede op med Arnold Schwarzenegger film, så at skabe det første serie-projekt for Arnold, er utroligt spændende for mig. Jeg har altid været imponeret over, hvor sjov Schwarzenegger kan være mens han stadig sparker røv."

Schwarzenegger joines på rollelisten af Monica Barbaro, Fortune Feimster, Travis Van Winkle og Jay Baruchel m.fl. 

FUBAR har premiere på Netflix den 25. maj 2023. 

ANNONCE
FUBAR - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce