Connery

Frygter du alderdommen?

Glæd dig til du bliver gammel! - Livet bliver fyldt med fordele.

Kigger du dig selv i spejlet hver dag, i frygt for at se gammel ud? Smører du dig ind i store mængder rynkecreme hver dag, i frygt for at se gammel ud? Eller dyrker du motion og spiser sundt hver dag, i frygt for at se gammel ud?

Kort sagt, er du bange for at blive gammel?


Frygt ej, din høje alder er kun et plus, der er tonsvis af fordele du kan drage fordel af som gammel.

Når du bliver gammel og ser tilbage på den tid du har gennemlevet, vil du le og føle du har ventet alt for længe. Du vil være glad, slappe af og leve livet som du altid har drømt om i slowmotion.

Nedenfor vil nogle af de største fordele blive beskrevet. Jeg har lavet den helt store udforskning, snakket med de ældre samt, og ellers bare holdt øje med dem. Jeg ved derfor alt om disse ældre, en form for ekspert, og ville derfor kunne skrive flere sider, om de gode ting ved at være gammel. Dette er der bare ingen der vil læse om, så jeg har derfor valgt det, efter min mening, vigtigste ud.
ANNONCE
Frygter du alderdommen?
Udseendet:

Det folk ofte frygter mest ved alderdommen er, at de vil komme til at se grimme, gamle og rynkede ud. Men hvorfor ikke se positivt på tingene? - Når ens udseende bliver svækket, dukker alle fordelene op, de fordele man altid har savnet hele livet igennem.

Når man er på én af de tusindvis af dates, man løber ind i som gammel, er det udelukkende det indre der tæller - Og det bør ses som en fordel for alle og enhver!

Udover det kun er det indre der tæller, sætter rynkerne og den løse hud overalt på kroppen også en effektiv stopper for sexchikanen i hverdagen. Alle ved, at det er forfærdeligt at blive udsat for sexchikane. Så i kan glæde jer til at sætte jer tilbage i sofaen og se et afsnit af Glamour hver aften med fred i sjælen.

Hukommelsen:

De fleste unge kan ikke forstille sig hvordan det er, at leve uden at kunne huske 5 minuttter tilbage. Men dette er også noget, som i kan glæde jer til. Når hukommelsen svigter, er den største fordel helt klart, at man kan sætte sig tilbage, se sit yndlingsafsnit af Matador 5 gange i træk og blive lige forundret hver gang hun også får en hest.

Udover ovenstående, er der også et andet utrolig stort plus ved hukommelsessvigt. Hemmeligheder er ikke længere noget man behøver frygte, da man selv og den af ens venner man har fortalt den til, alligevel har glemt den efter 5 minutter. Man vil derfor kunne snakke om alt, med sine ikke afdøde venner, om det samme emne hver dag på ny.
ANNONCE
Frygter du alderdommen?
Samfundsgoder:

Alle de samfundsgoder man har som gammel, er den eneste fordel uden en bagdel. Der er masser af ting, som man skal huske at drage nytte af som gammel. Med mimrekort og syn og hørelse. De før så kedelige film bliver pludselig lige så spændende som den ultimative gyserfilm.

Udover de rabatter man får som gammel, kan man altid få en siddeplads i de offentlige transportmidler, samt finde en parkeringsplads. Der er handicapparkeringspladser på hvert et gadehjørne og der er plads til de altid så usandsynlig dårlige parallelparkeringer, de ældre laver.

Men det bedste det danske samfund byder de gamle, er hjemmehjælpen. Med hjemmehjælp behøver man aldrig røre en finger derhjemme. Hjemmehjælp finder oftest sted i 30 minutter hver 14. dag og det er lige nok tid til at støvsuge det meste af lejligheden. Et stort plus når man ikke kan se, gå, høre, lave mad, rydde op, vaske op eller vaske sig selv.

Derudover kan man, hvis man savner selskab, altid blive "indlagt" på et plejehjem. Her kan man få mad og drikke flere gange om dagen, samt få vasket hele kroppen af en af de mange flotte og betydeligt yngre kvindelige medarbejdere.

Desværre kan alt denne mad og rengøring, for enkelte, godt blive for meget. Men så er det altid rart at få besøg af vores alle sammen Hannibal Hildorf. Hans måde at sprede glæde til de ældre på, er helt i top. Han er manden, som altid er i godt humør, smiler og synger sange, når som helst og hvor som helst. Et virkeligt stort plus når hverdagen bliver for ensformig på det ellers så fantastiske plejehjem!

Så drenge og piger, i har noget at se frem til. At blive gammel er det rene luksus! Bare surt jeg kun er 18 år.

Glæder du dig til at blive gamle og hvordan mener du de ældre har det?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce