Connery

From Paris with Love - Ude nu på Blu-ray og dvd

John Travolta giver den gas som den hårdtslående CIA agent Charlie Wax, der skyder først og slet ingen spørgsmål stiller, i denne veloplagte actionfilm.

4 ud af 6 stjerner

Drengerøvs faktor: 100 %


From Paris with Love - Trailer
Nordisk Film - From Paris with Love - Ude nu på Blu-ray og dvd Nordisk Film
På den amerikanske ambassade i Paris går ministersekretæren James Reece (Jonathan Rhys Meyers) og drømmer om en lidt mere spændende tilværelse. Han vil i virkeligheden meget hellere være hemmelig agent a la James Bond. Derfor kan Reece ikke tro sine egne øre, da han bliver tilbudt en stilling som vaskeægte CIA agent.

Hans første mission bliver at optrævle en terrororganisation, der holder til i Paris’ underverden, sammen med sin nye partner. Intet kan dog forberede ham på mødet med partneren, Charlie Wax (John Travolta). Wax er nemlig skrupskør og fuldkommen utilregnelig. Han er typen der fortrækker, at banke på døren med en bazooka og aldrig går af vejen for en god skudduel. Reece må derfor holde tungen lige i munden, hvis han skal følge med i Wax’s tempo. 

Sideløbende med karrieren forsøger Reece at vedligeholde forholdet til sin lækre kæreste Caroline (Kasia Smutniak). Hun kan nemlig ikke helt forstå, hvorfor han opfører sig så underligt lige pludselig og Reece må være opfindsom, da han jo ikke kan fortælle hende om sit nye arbejde.
ANNONCE
Nordisk Film - From Paris with Love - Ude nu på Blu-ray og dvd Nordisk Film
Meget kan man sige om den franske mester-instruktør Luc Besson, men doven kan man ikke klandre ham for at være.

Produktive Besson, som selv har instrueret to film i år, har nemlig også produceret og skrevet historien til denne film og Pierre Morel, instruktøren af den kriminelt undervurderede Taken (også skrevet af Luc Besson), har stilsikkert instrueret dette hæsblæsende og vanvittigt underholdende action brag.
ANNONCE
Nordisk Film - From Paris with Love - Ude nu på Blu-ray og dvd Nordisk Film
Byernes by bliver aldrig den samme igen, efter mødet med Charlie Wax. Det er en usædvanligt veloplagt John Travolta, der stjæler hver en scene i filmen, som CIA agenten Charlie Wax. Hans fuldstændigt overdrevene selvsikkerhed og mangel på virkelighedsfornemmelse, gør Charlie Wax til en af Travoltas bedste roller i årevis.

Travolta er jo kendt for at overspille, især i sine skurkeroller og dermed er den kuleskøre Wax, som skabt til Travolta.
ANNONCE
Nordisk Film - From Paris with Love - Ude nu på Blu-ray og dvd Nordisk Film
Kort efter indspilningerne mistede Travolta sin søn, Jett. John har derfor valgt at lægge skuespillet på hylden det næste stykke tid for, at koncentrere sig om sin familie.

Her på Connery.dk håber vi dog, at han vender tilbage indenfor nærmeste fremtid, for med From Paris with Love beviser Travolta endnu en gang at han er og bliver Mr. Cool.
ANNONCE
Nordisk Film - From Paris with Love - Ude nu på Blu-ray og dvd Nordisk Film
From Paris with Love er en super fed, selvironisk hyldest til spiongenren. Historien er fortalt med et glimt i øjet, uden dog at blive alt for overdrevet eller fjollet. Titlen er en reference til James Bond filmen From Russia with Love. Sjovt nok fandt Bond forfatteren Ian Fleming inspirationen til sin titel hos en anden film med titlen To Paris with Love og på den måde er ringen nu fuldendt.From Paris with Love
er netop udkommet på Blu-ray og dvd, uden noget ekstra materiale.
ANNONCE
Teknisk information:
Original titel: From Paris with Love

Frankrig, 2010

Instruktør: Pierre Morel

Medv: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden og Yin Bing

Genre: Action/Krimi/Komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS-HD 5.1

Længde: 92 min.

Premiere dato: 11. marts 2010
Del

Seneste nyt

Annonce