Connery

From Cradle to Stage: Foo Fighters' Dave Grohl udforsker musikeres opvækst i ny serie

Grohl har kastet sig ud i nyt projekt

Dave Grohls nye personlige serie From Cradle to Stage er på vej til streaming. Serien er inspireret af Grohls mor og hendes bog: From Cradle to Stage: Stories from the Mothers Who Rocked and Raised Rock Stars.

From Cradle to Stage er en personlig skildring af det særlige forhold mellem succesrige musikere og deres mødre og indvier seerne i stjernernes musikalske og til tider hektiske rejse. 

ANNONCE
Miranda Lambert og Dave Grohl - Foto: PR - From Cradle to Stage: Foo Fighters' Dave Grohl udforsker musikeres opvækst i ny serie Miranda Lambert og Dave Grohl - Foto: PR

I den ærlige, humoristiske og følelsesladede serie fra Live Nations Productions optræder en ny berømt kunstner i hver episode - Pharrell Williams, Brandi Carlile, Miranda Lambert, Geddy Lee, Tom Morello og Dan Reynolds - sammen med sin mor. Her udforsker Dave og Virginia kunstnernes opvækst, og hvordan de har kæmpet sig fra den spæde barndom til den store scene - med stjernelivets op- og nedture. 
 

ANNONCE
From Cradle to Stage - Trailer

"At have mulighed for at rejse landet rundt og fortælle historierne om de fantastiske kvinder bag kulissen kaster ikke kun lys over den musik, de er inspirationskilde til. Det har også fået mig til at sætte pris på den kærlighed, som jeg fik fra min egen mor,  min bedste ven. Det siger sig selv, at vi alle står i gæld til de kvinder, der har givet os livet. For uden dem ville der ikke være musik," siger Dave Grohl. 

Den nye serie lanceres på streamingtjenesten Paramount+, hvor den præsenteres i i alt seks afsnit - fra 11. juni og frem. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce