Gastronomisk Testzone

Frokosttip: Sådan tilbereder du levende blæksprutte

En farlig delikatesse – forkert tilberedning, og du bliver kvalt af sugekopperne…

Frokosttip: Sådan tilbereder du levende blæksprutte
Mikkel M. Vermeulen
Af Mikkel M. Vermeulen 14. december 2014
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede Galleri billede Galleri billede Galleri billede Galleri billede Galleri billede

Levende blæksprutte, Sannakji, er en af Koreas specialiteter. Blæksprutten tilberedes frisk fra akvariet, og skæres i stykker – blækspruttearmene forbliver aktive et godt stykke tid efter tilberedning. Det betyder at sugekopperne kan sætte sig fast i mund og hals, og flere dødsfald på denne konto er indrapporteret i tidens løb.

Her viser en koreansk kok, hvordan det tilberedes korrekt. Bon appetit!

Levende blæksprutte

Test: Cozze 17″ elektrisk pizzaovn

Læs også: Test: Cozze 17″ elektrisk pizzaovn

Test: Witt Etna Rotante – Pizzaovn

Læs også: Test: Witt Etna Rotante – Pizzaovn

Gastronomisk Testzone

Se flere artikler