Connery

Frk. Nielsen København

Frk. Nielsen var nomineret til Club Awards, og PartyCrewet var inviteret. Læs med, og se hvordan aftenen forløb!

3 ud af 6 stjerner
Frk. Nielsen København
Efter en tids pause af forskellige årsager, var vi i Connery-teamet glade for at vende tilbage til det danske natteliv, da vi blev inviteret til MTV og Smirnoff Club Award 2012!
MTV og Smirnoff afholder traditionen tro Club Awards i år, hvor der dystes i forskellige genrer. Således er Årets DJ, Årets Bartender, Årets Fest blot nogle af de kategorier, som danske klubber rundt omkring i det ganske lad er blevet nomineret i.
ANNONCE
Aftenens komponent af awardshowet løb af stablen på Frk. Nielsen i indre København! Frk. Nielsen er i år nomineret til årets fest - en kategori som stedet i øvrigt er forsvarende mestre i, idet natklubben vandt konkurrencen ganske overbevisende i fjor. Som forsvarende mestre forsøgte Frk. Nielsen naturligvis at gå efter at genvinde titlen - læs med her, og se hvordan aftenen forløb!
ANNONCE
Russisk tema nok til vinde Club Award? - Frk. Nielsen København Russisk tema nok til vinde Club Award?
Det var længe siden, at vi i Connery-teamet havde været ude at ryste hofterne, så derfor var vi ikke sene til at sørge for, at aftenen ikke ville gå stille for sig!

Vi lagde ud med en tidlig opvarmning og middag på én af de mange hyggelige caféer i Læderstræde. Klokken var omkring de 20, og der var en god, men spændt stemning iblandt medlemmerne i party crewet.

Vi glædede os overordentligt meget til igen at komme ud at anmelde, og denne gang var vi blevet lovet fri bar!

På caféen lagde vi ud med lækker mad og fadøl, men det forvandlede sig hurtigt til shots og eksotiske drinks, efter at maden var forduftet fra tallerknerne!

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys var det måske dumt at bruge penge på shots og drinks, da disse viste sig at være gratis tilgængelige hele natten på Frk. Nielsens?

Men hey - så var vi i gang og tidligt ude af starthullerne! Efter nogle omgange besluttede vi at drage næsen imod den frie bar - AV, det skulle gå hen og blive vildt!
ANNONCE
Vi ankom til Frk. Nielsen ved 23-tiden. På dette tidspunkt var der allerede godt fyldt op både ved barerne og dansegulvet! Det første, der faldt os i øjenene, var det tema, som Frk. Nilsen havde kørt i stilling til denne aften.

De havde af hensyn til Smirnoff – aftenens store sponsor - besluttet at køre russisk tema, hvilket blandt andet indebar ophængte russiske flag overalt. Mere iøjefaldende, og spændende for den sags skyld, havde Frk. Nielsen dog også klædt nogle event piger ud i russisk forklædning! (se billede)
ANNONCE
"Hvis jeg smiler sødt, kommer PartyCrewet måske til Rusland" - Frk. Nielsen København "Hvis jeg smiler sødt, kommer PartyCrewet måske til Rusland"
Efter en hurtig inspektion af lokalerne besluttede vi at vende de tørre ganer mod baren, hvor vi opdagede et af stedets enorme minusser! Det tog os ikke lang tid at indse, at drinksene blev fyldt med så lidt alkohol i, at den frie bar på det nærmeste kunne kaldes en sodavands- og juicebar.

Lad dette være en advarsel for folk, der overvejer om de 200 kr., der betales i entrépenge, nu også er pengene værd!

Dog skal det siges, at shotsne ingenting fejlede, hvorfor disse var på vores førsteplads over bestillinger i løbet af aftenen!
ANNONCE
Da vi i for alvor havde for drukket os mod til, besluttede enkelte medlemmer af partycrewet at vise prøver på (udstille?) sine (manglende) egenskaber på dansegulvet, hvor folk dansede til musikken af mainstream hits fra 90’erne og 00’erne, som – noget uinspirerende – blev spillet hele aftenen.
ANNONCE
Kan man stadig se kortet, eller er det væk? - Frk. Nielsen København Kan man stadig se kortet, eller er det væk?
Kritisabel var ligeledes temperaturen i stedets lokaler, som blev holdt omkring frysepunktet af de mange airconditionanlæg. Dog er det ikke utænkeligt, at dette fra de eventansvarliges side var en tiltænkt finesse i et forsøg på at gøre atmosfæren mere konsistent med hvad, der kan forefindes, på de sibiriske breddegrader.
ANNONCE
Det var i hvert fald i bedste russerstil, at Connery-holdet – i hvert fald for enkelte medlemmers vedkommende - fortsatte aftenen med at drikke sig for sans og samling, og vi kunne i samlet flok drage hjemad i den tidlige morgenstund, grundigt skuffede over, hvad Frk. Nielsen havde at byde på, men alligevel fornøjede over en hyggelig aften i gode venner og kollegers lag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce