Connery

Frk. Lala

Historien om en blank trunte

Frk. Lala
Denne historie bør læses af alle fyre - og specielt af de fyre, der er inde i en dårlig periode (som vi jo alle kalder 6 mdr. uden en eneste nedlæggelse) og savner et bevis på, at der er håb og mulighed for alle.

Lad denne historie være et bevis på, at der er lækre tøser, der synes at "lala" - frit oversat til "ingenting" (=alle har en chance hos dem) - er spændende at tale om, fordi de:

1.      Er dummere end vådt bølgepap

2.      Er datter af mekaniker-Brian fra Brøndby

3.      Er kæreste med sidstnævnte

Af hensyn til frk. Lala vil efterfølgende beretning ikke indeholde navne eller steder, men jeg kan ved bedste spejderære love, at hændelsesforløbet er sandt.

Som enhver anden god fredag, var et af Københavns mange fri bar diskoteker valgt som kampplads. Det var her jagten efter det lette bytte skulle foregå, samtidig med at usandsynlige mængder alkohol skulle holdes indenbords, indtil scoringen var sikkert hjemme.

På et tidspunkt skimter jeg gennem mit halvfyldte glas rom og cola min gode ven X. Han står i baren og snakker med denne "klokken-3-om-natten-smukke-pige", uden at der er blevet til en intens flirt. Derfor følte jeg min overbevist om, at det var en fra vores studie, og da der bliver en pause i samtalen, gør jeg min entré.


NOTE:
Til dig der har sprunget det indledende halløj over, så er det nu, at frk. Lala's festfyrværkeri begynder.

Jeg spurgte:      "Hvilket hold går du på inde på HA?"

Efter en længere tids rynken på næsen og mange underlige lyde fremstammede frk. Lala, at: "Hun er da blevet færdig med gymnasiet". Jeg tænker, som den overbærende person jeg er, at hun sikkert har hørt forkert i larmen, og jeg gentager derfor mit spørgsmål og tilføjer: "... Du ved - Handelshøjskolen i København!?'

Med et overbærende blik fra hendes side, der med al tydelighed viste, at hun syntes, at hun spildte sin dyrebare prinsessetid, på aftenens største tåbe, sagde hun: 'Yar right - som sagt, jeg er altså færdig med gymnasiet!'

Jeg kigger nu op fra mit glas og får øjenkontakt med X. Vi bliver stiltiende enige om, at frk. Lala's dumhed skal udstilles og udnyttes, således at netop denne artikel kan realiseres.

Jeg begynder nu med stor detaljegrad at forklare hende, at HA står for "Højere Pædagoguddannelse". Uden overhovedet at spørge til, hvordan HA blev til HP, fortsætter frk. Lala: 'Skal I så BARE være pædagoger?'  Vi krydrer nu situationen med at belære Lala om forskellen mellem 'bare pædagog' og dem, der gerne vil have sit eget fritidshjem. 'Bare pædagogerne' læser på seminaret, mens dem der skal være selvstændige fritidshjemsejere læser på HA! Og igen accepterede Lala hvert et ord...

Hele denne scene udspillede sig på under 5 min, men vil altid stå som en lysnede klart minde i min hukommelse om kvinders simple tankegang. Den drejer sig udelukkende om én ting, og det er at finde en sugar daddy, for herved a slippe for det uundgåelige kassedamejob, der i sig selv alt for krævende pga. mange forskellige streger i stregkoderne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce