Connery

Friheden 2 kaster con-artisterne ud i et større kup - se traileren til den nye sæson her


I sæson 2 af ’Friheden’ har Erik og Nina genoptaget karrieren som ’con-artister’ og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra dét kup, de gennemførte i sæson et. Men da Esther og Patrick frarøves pengene og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, må Erik og Nina bede om hjælp fra deres gamle makker Jacqueline (Lotte Andersen) – for kun sådan kan de få de to hjem igen. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ud på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe. Se den første trailer nedenfor.

Første sæson af ’Friheden’ vakte stor opmærksomhed, da den havde premiere på Viaplay i 2018 på grund af sit underholdende mix af hverdagsrealisme og højspændt svindleri. Nu er Viaplay Originalen tilbage med en ny sæson, og denne gang er familien klar til det helt store kup, der én gang for alle skal redde dem ud af forstadssumpen.

Det er igen i denne sæson makkerparret Thor Bjørn Krebs og Mikkel Serup, der har konceptueret 'Friheden 2'. Sæsonen er skrevet af Thor Bjørn Krebs (hovedforfatter) og Mikkel Serup og er instrueret af Mikkel Serup og Parminder Singh. Serien produceres af SAM Productions, som ejes og ledes af Meta Louise Foldager, Adam Price (Borgen) og Søren Sveistrup (Forbrydelsen).

Den nye sæson består af 8 afsnit á 44 minutter og får premiere eksklusivt på Viaplay den 22. november.

ANNONCE
Friheden 2 - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce