Connery

Frank Madsen - Thaibokser

Han har vundet DM 2 gange, og stiller op til den kommende National WBC kamp

Frank Madsen - Thaibokser
Frank Madsen

Profil
Antal kampe: 14
Vundet: 10
Tabte: 4 Heraf er DM vundet 2 gange.
Alder: 19 år.
Vægt: 67 kilo
Højde: 172 cm

Franks erfaring i thaiboksningsarenaen tæller to års træning og 3 år som kæmper her til sommer. Han begyndte at træne i 2004 og i 2006 kæmpede han sin første kamp i Tyskland. Frank er oprindeligt fra Grønland og kom til DK som 8-årig. Her har han gjort sig erfaringer med blandt andet karate og boksning.

I dag står den på Thaiboksning. Alt i alt tilbringer Frank 20-25 timer om ugen i The Colosseum- Home of Fighters, der ligger i hjertet af Århus. Her fungerer han både som forbillede for mange af klubbens medlemmer, men også som træner for forskellige hold.

Udover at blive professionel thaibokser er Franks ambition, at åbne en klub for Thaiboksning på Grønland. Her er forholdene for Thaiboksning ikke helt optimale, og derfor er der mulighed for at Frank kan gøre en forskel for ungdommen på Grønland.

For Frank er Thaiboksning en del af sin personlige udvikling. Han mener selvværdet bliver styrket i processen som thaibokser. Man lærer at skubbe sine grænser for udholdenhed, og det kan virke yderst bekræftende at præstere det man troede var umuligt. Det giver psykisk overskud til håndtering af hverdagen, hvor den fysiske dimension, altså kondition og styrke, også kommer én til gode. 

Valget om at blive professionel thaibokser ville dog aldrig kunne lade sig gøre uden Franks venner, veninder og hans familie som bakker ham 100% op. Det giver ham et indtryk af at hans valg af en alternativ "uddannelse", ikke er valgt forgæves. 

Frank træner i øjeblikket op til den kommende National WBC kamp, i Ridehuset d. 21marts.

Se evt. viking-title.com

Stævnet er i sig selv et kæmpe event, og Frank er spændt på at møde sin modstander Rhassan Muhareb. Frank er klar til kamp!

Se evt. Franks sidste kamp:
ANNONCE
Frank Madsen - Thaibokser
Fakta:
Thaiboksning, også kendt som Muay Thai, stammer fra Thailand og ligner på mange områder kickboksning. Men i denne kampsport er det også tilladt at bruge knæ og albuer.

I Thaiboksning lægges der også meget vægt på at kunne udføre lave og høje spark, hvilket betyder at man i træningen bruger meget tid på at hærde skinnebenene. På den måde kan man bedre udføre kraftfulde spark, samt modtage og blokere disse fra modstanderen uden at man kommer til skade.

For at hærde benene på bedst mulig måde er der i træningslokalet tradition for at have shorts på frem for træningsbukser. Det giver også en bedre bevægelsesfrihed.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce