Connery

Fra karriere til kærlighed: Love People slår tonerne an med frisk indiepop

Ny lyd?

I fredags debuterede Love People, den dynamiske popduo bestående af Christian Kier og Esben Skriver Hjort, deres første officielle radiosingle, "Normal Bias."

Efter flere års samspil i forskellige musikalske konstellationer og genrer har de endelig fundet det ideelle musikalske match som duo.

De er ikke bange for at skabe deres egen musik, uden at bekymre sig om at appellere til 'the cool kids' eller score damer, som de humoristisk påpeger.

Disse popdrenge med en kærlighed til 80'erne deler en stor passion for midtfirsernes Prefab Sprout, Wham og har en særlig idolstatus for Lars H.U.G.

Deres musikalske rejse begyndte som et langt tilløb, men nu er de klar til at dele deres indiepop i traditionel singer-songwriter stil med verden.

Christian jonglerer i øjeblikket mellem sin karriere og sine store musikalske drømme, mens Esben har sagt farvel til sit kreative bureau for at fokusere fuldt ud på musikken sammen med Christian.

Og som om det ikke var nok, venter Esben en baby i det kommende år, samtidig med udgivelsen af deres EP "Once More With Weakness."

Efter egne udsagn skaber de moden popmusik med en personlig kant, der skiller sig ud fra ungdommens punk, goth og ren rock'n'roll.

En musikalsk rejse, der er værd at følge, som de skriver næste kapitel med deres EP-release og Esbens kommende forældreskab.

Lyder det som noget for dig? Så tjek deres debut-radiosingle herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce