Connery

Fra gaming til gademode: Call of Duty-ikon bliver modemand i anderledes samarbejde fra CoD

Sådan genskaber du John Prices look

Call of Duty har løftet sløret for et anderledes og ret interessant samarbejde med den anerkendte kostumedesigner, Courtney Wheeler - der blandt andet er blevet hyldet for hendes arbejde med den populære serie The Bear. Samarbejdet hylder Captain Prices' status som influencer ved at bringe militærinspireret mode ind i hverdagsmandens garderobe.

Nylige søgninger efter måder at kopiere den udprøgede stil fra Call of Duty's ikoniske hovedperson, Kaptajn John Price, har fået enorm popularitet på Instagram, Reddit og X. Prices hat alene har modtaget 2.064 mentions på Reddit, med hele tråde dedikeret til at finde virkelighedens versioner af hans boonie, støvler og jakke.

Eftersom spillere i stigende grad viser interesse for at inkorporere Price-inspireret mode i deres garderober, har Call of Duty rekrutteret Wheeler til at genskabe hans signatur militærinspirerede, funktionelle æstetik gennem hverdagstøj, bragt til live i et skræddersyet fotoshoot.

Captain Price, er gennem mere end 20 år blevet en kultfigur blandt spilfællesskabet. Det fiktive elitemedlem af det britiske hær og veteran fra militæroperationer i næsten hvert konfliktramte hjørne af verden, har udmærket sig med tapperhed og uforfærdet beslutsomhed, hvilket har givet ham legioner af fans. Prices outfits har tiltrukket sig opmærksomhed fra modebevidste spillere, der er ivrige efter at efterligne hans stil uden for skærmen, hvilket cementerer hans influencerstatus ud over gamingens verden.

ANNONCE
Courtney Wheeler - Fra gaming til gademode: Call of Duty-ikon bliver modemand i anderledes samarbejde fra CoD Courtney Wheeler

Wheeler, det kreative kostumetalent bag shows som FX’s prisvindende 'The Bear', har sammensat en omfattende guide til at mestre militærinspireret stil, inklusiv en kollektion af shoppable outfits, der hylder den ikoniske Kaptajn Price. Ved at tappe ind i nøgletendenser på catwalken som gorpcore og utilitarisme, har Wheeler skabt moderne outfits, der opnår den specielle stil.

Om sin kreative proces med at bringe Captain Prices stil til live, kommenterede Courtney Wheeler: "Karakterer er udviklet så godt i videospil, at det gør det virkelig nemt at få en fornemmelse af, hvem de er. Når du er i fitting, kan du stille spørgsmål som 'Føles dette rigtigt for dem?' og fordi videospilkarakterer som Captain Price er så fuldt realiserede, føles det meget lig med film- og tv-karakterer. Prices tøj handler ikke kun om funktion; det tjener også til at reflektere hans karakter og personlighed. Udviklerne har skabt en verden, hvor tøjet i spillet føles meget intentionelt."

ANNONCE
Skuespiller Barry Sloane i Desert-outfit - Fotograf: Daniel Benson - Fra gaming til gademode: Call of Duty-ikon bliver modemand i anderledes samarbejde fra CoD Skuespiller Barry Sloane i Desert-outfit - Fotograf: Daniel Benson

Få Captain Price-looket!

Cap. Prices karakteristiske boonie hat er et emblematisk tilbehør i Modern Warfare-serien, og den fortsætter med at være i centrum i de skræddersyede ensembler. Hans valg af beklædning reflekterer hans personlighed og funktionelle behov med en række holdbare, fleksible og komfortable materialer designet til ethvert miljø. Med militærinspirerede farver, khaki, grønne og grå nuancer, der hjælper med at blende ind i enhver omgivelse.

Her er nøgleelementerne for at opnå looket:

Hovedbeklædning: Beanies og boonies i en række stilarter og alsidige materialer for at beskytte dig mod elementerne. De er designet til at holde dig varm og se cool ud på samme tid.

Tøj du kan tage med overalt: Tekniske stoffer er bygget til en række sæsoner og miljøer. De tilbyder et stort bevægelsesområde og åndbarhed for stil på farten.

Twill og beslutsomhed: Inkorporer tykt twill arbejdstøj i din garderobe, ikke kun er de holdbare, men de tilbyder også bonuslommer for den kræsne utilitaristiske gentleman.

Hold dine støvler på jorden: Ingen flade fødder her; funktionelt fodtøj bygget til vandrere, kamp- og arbejdsstøvler hjælper med at holde dine fødder tørre og sikre, når du er på farten. Trainers med greb kan få dig igennem gymnastiksalen eller ethvert bymiljø, mens du ser dope ud.

De fire skabte looks er fanget i fire omgivelser - Jungle, Vinter, Urban og Ørken - som spejler nogle af de mange lokationer, spillere kan udforske i Call of Duty: Modern Warfare som Kaptajn Price. Nøglen til hans karakter er hans evne til at tilpasse sig selv de mest fjendtlige miljøer. Inspirationen fra det urbane setting kom fra det nylige Modern Warfare III, som inkluderer London som en af dets nøglelokationer, mens Frozen Tundra fremviser vinterstemningen.

ANNONCE
Price urban-look - Fotograf: Daniel Benson - Fra gaming til gademode: Call of Duty-ikon bliver modemand i anderledes samarbejde fra CoD Price urban-look - Fotograf: Daniel Benson

Som en del af kampagnen trådte skuespiller Barry Sloane ind i MWIII-protagonistens nye garderobe.

Sloane, der har portrætteret Kaptajn Price i Modern Warfare-serien siden 2019, sagde: "Courtney har ramt nogle virkelig gode looks, der føles som om Kaptajn Price er i den virkelige verden. Det er fantastisk at få ham ud af skærmen og ind i vores verden."

Se alle billederne fra fotoshootet i galleriet. Information om det fremviste tøj kan findes nedenfor:

Jungle: Jakke - Applied Art Forms | Hoodie - 66 North | Bukser - Auralee @ Matchesfashion
Ørken: Vest - Moncler | Trench - Emporio Armani Jakke - Moncler | Sweater - Stone Island | Bukser - Stone Island | Trainers - Emporio Armani | Hat - Canali
Vinter: Jakke - Blauer | Sweater - Ralph Lauren | Hat - Lock & Co | Handsker - Dents
Urban: Jakke - Carhartt @ Mr Porter | T-shirt - Stylists Own | Bukser - Carhartt @ Mr Porter | Tørklæde - Charles Tyrwhitt | Hat - Lock and Co | Bælte - Ralph Lauren

Sociale medie tal baseret på Reddit og X data trukket fra social målingsplatform Brandwatch fra januar 2022 - februar 2024.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce