Connery

Fossil lancerer 5. generation af deres smartwatches: Nu med direkte opkald for iPhones

Android-uret bliver mere Apple-venligt

Smartwatches er stadig en kategori i vækst, og hvor markedet i dag har Apple som verdens største ur-producent - overhovedet, er det ikke så underligt, at traditionelle urmærker, også arbejder godt og grundigt med kategorien. 

Vi har tidligere været omkring Fossils smartwatches, der byder på det Android-baserede Wear OS, pakket ind i et mere traditionelt udseende design, og nu er de klar med næste generation. 

ANNONCE
Fossil Gen 5 Carlyle HR - Fossil lancerer 5. generation af deres smartwatches: Nu med direkte opkald for iPhones Fossil Gen 5 Carlyle HR

Den nye generation af smartwatches bygger på seneste wearable chipset, Qualcomm Snapdragon Wear 3100, og her er der også både blevet plads til dobbelt så meget hukommelse (1GB RAM), 8 GB lager og indbygget Google Assistant. 

Urene har primært talt til Android-brugere, men en ny feature, der lanceres senere på året, bringer direkte telefonopkald til folk der ønsker at benytte uret med deres iPhone - denne funktion er dog allerede til stede for Android-brugere.

De nye ure skulle også have en forbedret batteritid, ligesom nye batteri-modes vil strække batteriets levetid med op til flere dages ekstra brug. 

Urene er desuden pakket med andre features, der blandt andet omfatter en opgraderet pulsmåler, en dedikeret GPS, rapid charging, Bluetooth og Wi-Fi, NFC-betalinger, mikrofon, højttaler og meget mere. 

Gen 5 kommer i to modeller, der primært adskiller sig på selve stylingen - Julianna HR og Carlyle HR - begge er ure med en kasse på 44 mm i diameter, og begge benytter sig af 22 mm remme og lænker. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce