Connery

Forventninger til næste uges Game of Thrones - Se preview-traileren nu

Løber storhedsvanviddet af med Daenerys?

Bend the knee and join me... Or refuse and die. 

Daenerys starter hårdt ud i previewet for det kommende afsnit Game of Thrones. Tilsyneladende starter hun op direkte efter sin afsindige krigsførsel mod Jaime og resten af Lannister-hæren i gårsdagens afsnit. Det er en meget naturlig manøvre fra Danys side. Tilslut mig, eller dø - det har virket mange andre steder, men mon det virker i Westeros? Hvis man skal tage den efterfølgende samtale mellem Varys og Tyrion i kontekst, er det ikke sikkert, at det fungerer helt så godt. "You need to find a way, to make her listen" lyder opfordringen fra Varys til Tyrion, der ikke ser helt tilfreds ud. 

Der er stadig mange historier der skal samles op på, men den måske mest ventede, er hvorvidt Jaime Lannister er død og druknet, eller om han blev reddet tidsnok (Selvfølgelig er han ikke død - vi er ikke i tvivl, når den dag kommer.) Men ikke desto mindre, har folkene bag serien valgt at udelade Jaime fra næste afsnits teaser. Det er måske den eneste lille anke vi har fra afsnittet, et semifesent fake-out? Seerne er bedre opdraget, end at falde for sådan en. 

Næste uges afsnit har fået titlen 'Eastwatch' og alene titlen, afslører at vi kommer til at se mere til The White Walkers. Sidst vi hørte fra dem, så det ud til at de marcherede mod slottet Eastwatch by the Sea, der som navnet antyder, ligger helt ude ved enden af muren, hvor havet møder landet. Og ganske rigtigt - ud over scenen med Dany, får vi nemlig små klip af den døde hær der marcher, Brann der hopper i ravne-kostumet og endnu mere drageflyveri. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce