Connery

Forskerne har fundet ud af, hvornår man officielt er for gammel til diskoteket

Er du nået til det punkt, hvor du er 'den gamle stodder' på klubben?

Det er en svær balancegang at finde ud af, hvornår du er for gammel til at svinge det gamle træben på diskoteket (når man skriver 'det gamle træben', så er det vist på tide, at jeg selv stopper med det dakkedak..).

Forskere har hjulpet dig lidt på vej og fundet frem til, hvornår du bør overveje at blive hjemme eller måske kigge ind på pubben i stedet. Det øjeblik, hvor du i andres øjne er ham den gamle eller midtlivskrise-duden, som panisk kigger efter ungt kød på klubben.

Den officielle alder, hvor du er for gammel til diskodasko?

37 år.

Ifølge en undersøgelse i Yorkshire Evening Post fik de følgende resultater af deres testpersoner - baseret på et par disse resultater og personernes baggrund og alder blev tallet 37 fundet:

3 ud af 10 så den perfekte aften som en sofaaften, hvor man bingewatcher en god serie

8 ud af 10 følte sig lettet, hvis man så venner tage i byen på Facebook, men selv hygge sig derhjemme

Ud fra data i resten af undersøgelsen blev den officielle alder, hvor klubben er outdated 37 år, mens 'hadet' til klubben allerede begynder i en alder af 31 år. 

Hvordan stemmer det overens med dig? Vi er et par redaktører i 20erne, og tro mig, det begynder egentlig meget tidligere - altså hadet til diskodasko, natklubsfester og lidt for meget sprut.

Men gør vi det alligevel? Well, yes.

Skål!

Forskerne har fundet ud af, hvornår man officielt er for gammel til diskoteket
Del