Connery

Fordøj julemaden i biografen med et nyt undervandseventyr i Aquaman 2

- Nordisk Film Biografer åbner dørene til Atlantis på juledag.

Den søde juletid er et tidspunkt på året, som både voksne og børn ofte ser frem til, når først kalenderen begynder at finde de mørke dage frem; familier mødes, juletræer pyntes, julefrokoster bliver afholdt og hyggen står for døren i hjemmet.

Men - vi kan nok godt alle blive enige om, at en årlig overvældende omgang repeat på Mariah Careys skønsang, nissedrillerier og pebernødder i overflod danner grobund for, at man lige trænger til at strække benene udenfor julemandens landsby?

Biografen er det perfekte mødested i juleferien - uanset om man skal have lidt luft fra notorisk vintersnottede børn, eller man skal mødes med de gamle venner fra hjembyen.

Her kan man få et tiltrængt skjul fra blinkende julelys og nissemænd med et eventyr i mørket, hvor man siger pænt farvel til december-ræset med et par afslappende timer i komfortable biografstole og en spillefilm serveret i sit helt rette element.

Ligesom et helt perfekt sammenstrikket konfektfad til juledagene skal man altid have én ting in mente - noget salt.

Og som modspil til de mange brunkager og skumjulemænd falder et kombi-sæt af knasende popcorn og lune bacon-chips altså på et tørt sted!

Et godt bud på et ægte afbræk fra den sukkersøde juletid kunne være i form af det nyeste kapitel i DC Comics’ superheltefranchise, Aquaman, som efter flere udskydelser og en række reshoots nu er klar til at følge på Aquaman fra 2018.

ANNONCE
Hvad handler Aquaman 2 om?

Jason Momoa har atter igen pakket treforken i kufferten og draget til Atlantis for at bekæmpe en gammel fjende - Black Manta.

Opslugt af vrede over sin fars død og sin egen hævntørst, får Black Manta fingrene i den mytiske Black Trident, som tvinger Aquaman til at danne en uventet alliance med sin bror Orm (Patrick Wilson).

Sammen skal de beskytte deres rige og sørge for, at underverdenens kongerige lever videre og sikre freden både til lands og til vands fra den Black Mantas mørke forbandelse.

Premieredato: 25. december 2023

Spilletid: 2 timer og 3 minutter

ANNONCE
?si=Ch0RuqukydOz2s9Q

Her kommer Nordisk Film Biografer dig til undsætning med en strategisk premiere på juledag.

Aquaman and the Lost Kingdom har premiere d. 25. december - lige i tide til at du kan få fordøjet juleanden og risalamanden, men samtidig har tid til familiejulefrokosten og venne-sammenkomsterne i dagene derpå.

Det kan også være første spadestik på dit nye biografeventyr - Nordisk Film Biografer har for nyligt lanceret Bioplus Unlimited, hvor du for kun 229 kroner om måneden kan gå så mange gange i biografen, som du lyster!

En lang række af Nordisk Film Biografer byder på mere end bare to timer i mørket med en god film - både før, under og efter kan du nyde lækre snacks, kolde drikkevarer og en hyggelig base til en snak om gamle dage, den første date eller måske få luftet bedsteforældrene - bare husk at pakke snakken væk, når I sidder i stolene!

Fra juledag og frem har langt de fleste biografer i Nordisk Film Biografer sørget for, at Aquaman vises på det store lærred på tidspunkter, der passer perfekt til forskellige formål i juleferien.

Eksempelvis om formiddagen, hvor børnene lige kan nå forestillingen inden frokost-rush eller måske klokken 19, hvor man lige kan nå at catche op med barndomsvennerne over en middag inden filmen - eller måske endda lige en øl eller en drink eksempelvis hos Falkoner Bio på Frederiksberg eller måske Kennedy Arkaden i Aalborg før den sene visning efterfulgt af en julet bytur.

Hop ind hos Nordisk Film Biografer og sikr dig et sæde til Aquaman and the Lost Kingdom i juleferien lige her.

ANNONCE
Aquaman 2 (Foto: Warner Bros.) - Fordøj julemaden i biografen med et nyt undervandseventyr i Aquaman 2 Aquaman 2 (Foto: Warner Bros.)
Del

Seneste nyt

Annonce