Connery

Ford opgraderer Mustang Shelby GT350R

Amerikanerne får en mere manøvredygtig "mini"-Mustang

Herhjemme har vi ikke noget der hedder en Ford Mustang Shelby GT350R, men i USA er det et andet game, og mens amerikanerne sværger mere til den større GT500, har Ford valgt at give den mindre model lidt kærlighed. 

Den næste udgave af GT350R har nemlig fået et performanceløft, takket være viden fra GT500. 

Det betyder at den forhjulstrukne model til næste år, får et komplet redesignet ophæng, med styrekugler der er blevet hentet direkte fra den nye GT500, samtidig er der også kommet nyt styretøj og en rekalibreret elektrisk styringskontrol - disse ænderinger skulle give køreren en bedre oplevelse og mere kontrol over styringen. 

Der er også blevet skåret ned på vægten, med et fjernet bagsæde, kulfiber-fælge og fjernede resonansplader ved udstødningen. 

Hvis man ønsker mere komfort i oplevelsen, kan man vælge at tilkøbe en ny Technology Package, der inkluderer et 12-højttalers setup fra B&O, blindvinkelsadvarsler og stemmestyret navigation. 

Og hvis vi går helt over i udseendet, ser vi Ford leverer lidt moderigtig neonkørlighed, i form af to nye speciallakeringer: Grabber Lime og Twister Orange.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce