Connery

Ford Mustang GTD: Her er den nye amerikanske sportsvogn der skal spise europæiske biler til morgenmad

Mustang er klar i ny inkarnation

Ford har endnu ikke pakket benzinmotorerne helt væk, og selvom Mustang herhjemme er blevet brugt til at brande de nye smarte elbiler fra Ford, er der stadig masser af liv i det "oprindelige" Mustang. 

På Fords hjemmebane i USA, har man netop afsløret en ny model, der er bygget på baggrund af ordren "Design en Mustang, der kan overhale alle europæiske sportsvogne indenom."

ANNONCE
Ford Mustang GTD - Foto: Ford Motor Company - Ford Mustang GTD: Her er den nye amerikanske sportsvogn der skal spise europæiske biler til morgenmad Ford Mustang GTD - Foto: Ford Motor Company

Resultatet er Ford Mustang GTD, en heftig sag, skarpt inspireret af næste års Le Mans-racer Ford GT3. 

Mustang GTD er udstyret med en brælende V8-motor der leverer mere end 800 hestekræfter - og samtidig den hurtigste gadelovlige Mustang nogensinde, med en 7-minutters tid på Nürburgringens nordsløjfe. En tid der i øævrigt placerer den toe-to-toe med nylige biler som Ferrari 488 Pista og Porsche Cayman GT4 RS. 

Ford GTD produceres i et meget begrænset antal, der forventes klar til markedet i begyndelsen af 2025. Tjek den første video af bilen her:

ANNONCE
Ford Mustang GTD
Del

Seneste nyt

Annonce