Connery

Ford Mustang: En ikonisk legende genopstår som GT og Dark Horse

Ford lancerer ny Mustang GT og Dark Horse.

I en fed fusion af fortidens kraft og nutidens teknologi har Ford lanceret den nye Mustang, der nu kan bestilles i Europa.

Dette syvende kapitel i Mustang-sagaen bringer ikke kun traditionelle hestekræfter og den brølende V8-motor, men også en omfattende digital transformation, der sætter standarden for den moderne sportsvogn.

Fejringen af den 60-årige jubilæum for Mustangs fødsel kulminerer i denne episke genfødsel, der bringer ikonet ind i en digital æra. Mustang-familien, verdens bedst sælgende sportsvogn, udvider nu sit arv med den helt nye Mustang, der byder på en innovativ 5,0 liters V8-motor, et avanceret 12,4” digitalt instrumentpanel, SYNC 4 teknologi, og en forbløffende 13,2” Center Touchskærm, drevet af Unreal Gaming Technology.

Den syvende generation introducerer to spændende versioner: Mustang GT og Mustang Dark Horse.

Begge versioner er tilgængelige som coupé med enten sekstrins manuelt gear eller 10-trins automatgear. For dem, der foretrækker vind i håret, er Mustang GT også tilgængelig som cabriolet. Prisen for adgang til den fantastiske verden af Mustang GT starter ved 948.274 kroner, mens Mustang Dark Horse, med sin ekstraordinære aura, begynder fra 1.164.669 kroner.

Den nye Mustang Dark Horse slår sine bedste folder på racerbanen, og det er netop her, at bilentusiaster får chancen for at opleve denne hæsblæsende bil i år. Den vil konkurrere på seks ud af syv kontinenter rundt om i verden, hvor den blandt andet vil udfordre legendariske baner ved Le Mans og Interlagos.

Det bliver en hæsblæsende rejse for Mustang Dark Horse, der ikke blot er en bil, men en præstation på hjul. 

Tjek dem ud i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce