Connery

Ford lancerer eget e-sportshold

Forza Motorsport er go-to spillet

Ford Motor Company kaster sig nu fuldt ud i en ny branche. I forbindelse med spilmessen Gamescom, har Ford annonceret esportsholdet Fordzilla.

Ford planlægger at skabe deres hold indenfor racing, selvfølgelig, og er netop gået i gang med at rekruttere spillere til deres hold. 

ANNONCE
Ford lancerer eget e-sportshold

Og vi taler hold i flertal. Bilfabrikanten vil nemlig have et e-sportslandshold for både Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien - der alle går under det samme navn, og som hver især bidrager med de bedste spillere til Fords europæiske allstar-hold. 

“Kløften mellem den virkelige verden og den virtuelle er blevet mere udvisket, og gaming er nu en del af mainstreamen. Topgamere udfordrer professionelle racerkørere fra det virkelige liv, og mange af vores hverdagsaktiviteter er blevet ’gamificeret’ med alt lige fra fitness-apps til loyalitetspoint hos den lokale kaffebar,” udtaler Amko Leenarts, designchef hos Ford Europa. ”Hvis vi kan anvende den passion og ekspertise, som gamingsamfundet besidder, vil det skubbe vores opfattelse af fremtidig mobilitet til helt nye destinationer.”

Fords Fordzilla-hold vil blandt andet konkurrere i det prisvindende racerspil Forza Motorsport 7, som er udviklet af Microsofts Turn 10 Studios. Forza er den bedst sælgende racerløbsfranchise i denne konsolgeneration. Millioner af gamere verden over spiller Forza-spil hver måned, hvoraf 1 million vælger at køre i Ford-biler.

ANNONCE
Annoncering af Fordzilla
Del

Seneste nyt

Annonce