Connery

Ford GT har ramt Danmark

Med et stærkt begrænset produktionstal og høje afgifter i Danmark, er der kun to danskere der får fingrene i en Ford GT - Den ene er racerkører

Da Ford GT i 2016 vendte tilbage til Le Mans i 50-års jubilæet for deres vilde 1-2-3 sejr, var det et stærkt comeback, der gav dem 1. 3. og 4.-pladser. 

Nu er den så endelig, og efter lang ventetur for de få danske bilentusister der har fået lagt billet ind på den, landet i Danmark. 

Den ene af de kommende ejere er racerkører Jason Watt. Watt ejer i forvejen en Ford GT 2005, ”Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg er blevet udvalgt til at blive ejer af den nye Ford GT. Jeg tror, jeg falder rigtig godt ind i den idé, Ford har med den nye GT. At den skal ud at køre på vejene, at folk skal se den. Med mig kan Ford være sikker på, at en hel del danskere får chancen for at få en tur i den, for jeg stiller selvfølgelig op til Sportscar Event for at støtte det gode formål med bilen”, fortæller Jason Watt." udtalte Jason Watt i 2016, da han fik at vide, at han var blevet udvalgt

Superbilen med det dråbeformede karrosseri i kulfiber og den 3.5-liters EcoBoost® V6-motor med 647 hestekræfter er klar til at tage de danske gader med storm. Med et produktionstal på kun 1.000 eksemplarer af den nye Ford GT og over 6.500 ansøgere, er de udvalgte bilentusiaster gået gennem et nåleøje for at få deres drøm opfyldt.

Tillykke Jason Watt. Giver du en tur?

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt