Connery

Ford er på vej med Hybrid-Mustang og 6 andre el/hybridmodeller

Udvider amerikansk fabrik med højteknologisk afsnit

Ford har løftet sløret for 7 ud af 13 nye elektriske biler, der lanceres globalt i løbet af de næste fem år. 

Desuden har de planer om at udvide fabrikken Flat Rock Assembly Plant i Michigan til en fabrik, der skal bygge de højteknologisk autonome og elektriske biler, ud over Ford Mustang og Lincoln Continental. Udvidelsen vil betyde over 700 nye arbejdspladser og koste $700 millioner. 

”Efterhånden som flere og flere forbrugere i verden viser interesseret i elektriske biler, forpligter Ford sig til at være ledende i at levere en bred vifte af elektriske biler, services og løsninger der kan gøre forbrugernes hverdag bedre,” fortæller Mark Fields, Fords President og CEO.

ANNONCE
Ford er på vej med Hybrid-Mustang og 6 andre el/hybridmodeller

De syv el-biler der blev afsløret er:

  • En ny fuldt ud elektrisk SUV der er designet med en estimeret rækkevidde på mindst 300 miles. Den lanceres i Europa, USA og Asien i 2020 og skal bygges på Fords Flat Rock Assembly Plant i Michigan
  • En højvolumen autonom bil der er designet til at matche delebilskoncept med opstart i Nordamerika.
  • En hybridversion af den bedst sælgende F-150 vil lanceres i 2020. Den bygges på Fords Dearborn Truck Plant og sælges udelukkende i USA og Mellemøsten. Den giver kraftfuld bugsering, stor kapacitet til nyttelast og kan desuden benyttes som en mobil-generator.
  • En hybridversion af den ikoniske Ford Mustang, der byder på kraften fra en V8-motor og endnu mere moment i den lave ende. Mustang Hybrid, som bygges på Fords Flat Rock Assembly Plant, debuterer i 2020 og vil i starten kun være tilgængelig i USA.
  • En plug-in hybridversion af Transit Custom der er designet til at reducere driftsomkostninger på selv de mest trafikerede veje. Den debuterer i 2019 og vil være tilgængelig i Europa.
  • To nye, eftersættelses-politibiler i hybridversion. En af disse to bygges i Chicago – begge vil dog udstyres med politigear ved Fords dedikerede modifikationscenter i Chicago.
ANNONCE
Del

Seneste nyt