Connery

Ford afslører ny Mustang Bullitt

En legende vender tilbage

I forbindelse med 50-års jubilæum for den legendariske Steve McQueen film Bullitt, har Ford præsenteret en helt ny fortolkning af den fede Mustang fra filmen, til Detroit Motor Show.

Den nye Mustang Bullitt har selvfølgelig fået manual-gear, med gearknop udformet som en hvid pool bal. Men det er selvfølgelig ikke det eneste den er udstyret med. 

Standard-udstyret i den nye Bullitt, byder blandt andet på 12" LCS instrumentpanel, og ud over det, er den holdt i et ganske strippet look. Der er ingen fartstriper, spoilere eller mærker. Bilen kommer i den klassiske Dark Highland Green, der også pryder den originale Bullitt. 50-års modellen er nu også ganske potent, med en 5.0 liters V8 motor, og en minimumseffekt på 475 hestekræfter. Ganske lækkert i sig selv. Men det er selvfølgelig ikke alt fra Ford. 

Den originale Ford Mustang Bullitt er blevet fundet, efter 40-års fravær. 

I forbindelse med den nye Bullitt, rullede der pludselig en gammel kending på scenen. Den originale Mustang Bullitt fra 1968, blev for nyligt genfundet, efter at have været "forsvundet" i over 40 år. Steve McQueen forsøgte selv at købe bilen i 1977, men havde ikke held med det. Stuff of legends. 

ANNONCE
Ford afslører ny Mustang Bullitt
Del

Seneste nyt

Annonce