Connery

Forår? Screw it, sommer!

Sommeren står for døren, hvad er dine planer?

Forår? Screw it, sommer!
Mens solen bager udenfor og foråret florerer i bedste omfang, er de fleste tvunget til at blive inden døre og arbejde eller forberede sig til

De fleste har allerede lagt planer for sommerferien, og her på Connery er vi utrolig interesserede i at høre hvad lige netop dine planer er. For dem der ikke skal noget, eller måske ikke har nået at booke en rejse i tide, kan nogle af læsernes ideer, gøremål eller forslag måske hjælpe disse til at få en bedre sommer. Glade mennesker rundt omkring i landet er jo i alles interesse!
ANNONCE
Forår? Screw it, sommer!
De mange festivaler er populære. Roskilde har blandt andet trukket nogle prominente navne til sig i år. Snoop Dogg, Foo Fighters og Green Day er blandt de optrædende på årets Roskilde Festival, og på Danmarks Smukkeste Festival - den i Skanderborg - er der også lagt i kakkelovnen til et brag af en fest. Med bands som Kashmir, Good Charlotte og vores allesammens yndingsduo - de fortræffelige Nik & Jay, kan det jo kun blive godt.
ANNONCE
Forår? Screw it, sommer!
Hvis solen i gode gamle Danmark ikke slår til vælger mange at tage sydpå, og Italien, Frankrig og Spanien er som altid populære rejsemål for de solhungrende danskere. Ung Rejs tilbyder som regel forholdsvis billige rejser til blandt andet Calella og Lloret de Mar, og med et ry for at være fremragende festarrangørere, skal Ung Rejs nok levere varen.

For at lægge ud kan jeg lige hurtigt remse op hvad jeg skal. Efter nogle forhåbentlig veloverståede eksaminationer skal jeg direkte på Skive Beach Party. Jeg ser frem til nogle glade dage sammen med vennerne, og forhåbentlig nogle nye bekendtskaber! Og skal jeg også lige have et lille væddemål sat ud af verden med en af mine kammerater. Han påstår hårdnakket at nøgen bungeejump fra en kran med dertilhørende bimmelim på ikke er noget problem - tja, vi får at se!
ANNONCE
Forår? Screw it, sommer!
Dernæst skal jeg til Kroatien på ferie med noget familie og venner. Når jeg kommer hjem derfra skal jeg tænke på at pakke igen, for så står den nemlig på 10 måneders udvekslingsophold i USA, nærmere betegnet Californien!

Det var lidt om mine planer, hvad er jeres?

Læserservice:

Roskilde Festival

Skanderborg Festival

Skive Beach Party

Ung Rejs
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce