Connery

For doven til at lave en titel

Connerys guide til at være så doven som mulig

Den skulle jo komme, og hvorfor skulle den ikke komme. Hvis der er nogle der forstår at være doven og lave ingenting er det mig! Jeg kan få en almindelig søndag til at gå bare ved at ligge i min seng og sove og måske se lidt fjernsyn. Men jeg skal ikke være den eneste!

Men her kommer den ultimative guide til at være doven. Følg godt med, hvis du altså orker det!

1. Lav ALDRIG noget. Hvis du bare venter længe nok, vil der helt sikkert være nogle andre der gør det.
ANNONCE
For doven til at lave en titel
2. Lav være med at flytte dig. Bevægelser er blevet alt for overeksponeret

3. Begynd aldrig at løbe. Jeg prøvede det engang, stor stor fejltagelse. Det begyndte at prikke i mit hjerte og jeg begyndte at gispe efter vejret. Meget skræmmende oplevelse.

4. Hvis der er noget du ikke kan nå, har du ikke brug for det. Hvis der er noget i den anden ende af rummet du gerne vil have så tænk dig om. Vil du virkelig gerne til at rejse dig og GÅ hele vejen derover og tilbage bare for at få det. Nej vel, det tænkte jeg nok. Jeg håner de folk som gør sådan noget, når jeg altså orker det. Hvor må de føle sig dumme.

5. Meninger er dumme. Hav aldrig en mening. Meninger er tanker og tanker er arbejde. Man skal faktisk helt prøve at undgå at tænke for meget, for derved vil man være på den sikre side. Hvis du absolut skal tænke, skal det være fordi du lige skal se om du kan huske disse ti punkter.

6. Hvis du absolut skal arbejde så skal du være en direktør som aldrig laver noget. Alt andet arbejde er for fjolser. Undgå alt arbejde hvis du kan det. Men det siger vel sig selv. Bistanden er der jo ikke for ingenting. Bistanden er som skabt til dovne folk, og folk der bare ikke gider lave noget.

7. Hvis du absolut skal begynde at flytte dig, så gør et stort ståhej af det. Suk en masse gange og slæb dine fødder langs gulvet og prøv at se ud som du ser træt ud. Noget lignende den stilling man kommer op af når man rejser sig for sofaen. Så er man også fri for at tilpasse sig sofaens form igen. Denne øvelse kræver lidt øvelse for lige at få den rette holdning.

8. En af de vigtigste: Sov så meget som muligt. Selvom nogle siger man ikke skal sove så meget, så gør det alligevel. Søvn er meget produktivt.

9. Undgå at snakke for meget. Når man snakker flytter man kæben hvilke også er arbejde.

10. Hvis det er absolut livsnødvendigt, at du skal arbejde og ikke kan få en direktørstilling, så gør det altid halvt. Hvis du foreksempel fejer et sted så fej det ind under gulvtæppet eller over til naboen.

Der er flere regler, men jeg er for træt til at skrive dem. Det har allerede kostet mig alt for meget energi at skrive denne artikel.

På billedet er illustreret en af mine store idoler.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce