Connery

Folk på Reddit deler de mærkeligste ting, de nogensinde har oplevet i offentligheden

Sommetider er folk bare meget, meget mærkelige..

Mennesker gør sommetider nogen mærkelige ting. Nogen meget, meget mærkelige ting, som ikke helt kan forklares, men som helt sikkert har så meget WTF-faktor, at man er nødt til at dele det med andre. 

Heldigvis findes der steder, hvor man kan gøre det. Fx på Reddit, hvor folk deler deres mest NSFW (Not Safe For Work) oplevelser i offentligheden. Nu kommer det jo kun i ord, men alligevel - tænk dig lige om, hvor du læser dem! 

ANNONCE

PlaguedOmikron:

En kvindelig og en mandlig vagabond gik gennem indkøbscentret i den by, jeg boede i engang. Lige pludselig sætter kvinden sine poser ned, åbner fyrens lynlås og begynder at give ham et blowjob lige der i høj dagslys. Jeg ville ønske, jeg lavede sjov, men det gør jeg ikke. 

lice_capades:

Min ven og jeg købte en pizza og besluttede os for at spise den på den lokale strand, så vi kunne se solnedgangen. En pige i bikini havde gang i et photo shoot og besluttede, at det var en god idé at lave et par nøgenbilleder i samme omgang. Min ven smed et stykke pizza hen imod pigen og hun blev omringet af måger. 

Quadroon_sam:

På parkeringspladsen til Denny's: En hjemløs kvinde hev sine bukser ned og begyndte at vaske sig med vådservietter, hun havde stjålet fra KFC. Jeg vil altid huske udtrykket i ansigterne på den familie i en minivan med Ontario (canadiske) nummerplader. Det blev nok en ferie, de aldrig vil glemme. 

tinaviolin:

Der er en lokal prostitueret, som alle på min kaffebar/mange i mit nabolag kender navnet på. Hun var meget rar, når hun ikke var på stoffer, hvilket var meget sjældent - hun havde haft et hårdt liv. En vinternat kom hun ind med sin nederdel hevet helt op, og hun havde ikke undertøj på. Hun stod foran vinduet og begyndte bare at danse. Jeg gik hen til hende og fortalte, at hun var nødt til at gå, hvis hun skulle opføre sig sådan, ellers kunne hun sætte sig ned og få en kop kaffe. Hun kiggede på mig og sagde: "Hvordan skal jeg ellers finde en mand?"

goldenelephant45:

New Yorks gader. Omkring kl. 3 om natten. Et beruset par kom gående ned af gaden. Gående er måske så meget sagt. I hvert fald falder kvinden pludselig faceplant på fortovet og rejser sig derefter op på knæene. Herefter begynder hun bare at give ham fyren et blowjob, imens blodet løber i stride strømme fra hendes ansigt. Jeg løb indenfor for at hente nogen, der kunne være vidne til dette sammen med mig, men da jeg kom ud igen, var de væk. 

Marimorx:

Jeg arbejde engang på en stripklub, men ærlig talt var det nærmere et bordel. Vi havde rum til private lap dance, hvor man ikke kunne se ind, så selvfølgelig skete der ting derinde, som ikke helt var meningen. Engang fik en fyr en dans af to piger. Han gik med dem op i et af de private rum. Et par minutter senere løber han ud fuldstændig dækket af lort og bræk, og begge piger løber derefter halvnøgne ud og hen mod deres omklædningsrum. Åbenbart havde fyren besluttet at stikke en finger i røven på den ene, som så sked ud over det hele. Den anden pige fik noget på sig og kastede så op ud over det hele. 

CoffeeGuitarStrings:

Da jeg cyklede hjem fra skole og rundede et hjørne, så jeg to andre studerende i fuld gang midt på cykelstien. Ja ja, der var godt nok en kæmpe skov lige ved siden af, men nej, den trafikerede cykelsti er da bedre. 

crostrom:

Jeg gik hjem fra en bar, da jeg så en dreng og pige knalde foran det offentlige bibliotek. De brugte en plastikpose som kondom. Jeg vil for altid kunne se den gule plastikpose bevæge sig på den måde for mit indre blik. Jeg grinede højt, mens jeg gik forbi, men jeg lidt, jeg blev scarred for life. Jeg er også ret sikker på, der kom en graviditet ud af det. 

Back2Bach:

Jeg hørte stønnelyde fra krypten under gulvet, da jeg var igang med at øve på orglet til en begravelse samme dag. Da jeg tændte for lyden i krypten, dukkede et par op - tydeligvis fanget i at have brugt det stille sted til andet end at begrave døde mennesker.. 

woodchipsandgravy:

En pige blev fisted, imens hun sad på en barstol. Det var ikke en gang helt vildt sent, måske omkring kl. 21, og baren var kun lige ved at blive fuldt op med folk, der nærmest var ædru. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce