Connery

Folk på Reddit deler de mærkeligste ting, de nogensinde har oplevet i offentligheden (part 2)

Denne gang er Danmark repræsenteret - men måske ikke på den bedst tænkelige måde!

Folk bliver ved med at gøre dumme ting i offentligheden. Og andre folk bliver ved med at opleve dem. Gik du glip af første omgang, kan du læse dem lige her, og ellers er vi klar med endnu en omgang til dig. Denne gang er Danmark repræsenteret - dog ikke på den bedst tænkelige måde.. 

Betahan74:

Da jeg var 16 (1990), gik jeg igennem Københavns hovedbanegård, da jeg så to hjemløse drenge. Den ene sad på en bænk og fik et blowjob fra den anden fyr, imens han gentagende gange slog ham i hovedet med en paraply. 

g2f1g6n1:

Jeg arbejdede på et cafeteria på campus, så der var jeg efter mørkets frembrud en vinter. Pludselig hørte jeg stønnelyde fra en hævet gangsti, så jeg råbte "hey! HEY! er alt i orden deroppe?" og en fyr råbte tilbage "øh ja, alt er helt ok", til hvilket jeg svarede "jeg vil også høre pigen sige, at alt er okay", hvortil hun grinende svare, at alt var fint, så jeg gik og lod dem hygge sig. Det føltes lidt som et kompromis for mig: Ikke forstyrre for meget, men alligevel være sikker på, at alt var okay. 

mypubertyhurts:

Jeg så engang en fyr give en pige finder på dansegulvet på en natklub. Det var mærkeligt, jeg viste det til mine venner, og så gik vi på McDonalds. 

Jiggawatts94:

En højgravid kvinde blev spit roasted midt i en park. 

Servicemeddelelse: Spit roasting er en fyr i munden og en fyr bagfra)

wHatTheFez:

Jeg var nede at handle med min far, da jeg var omkring 9 år, vi skulle købe fredagsslik. Pludselig kommer en mand og en dame løbende, fuldstændig nøgne, efterfulgt af politiet. Jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal tænke omkring det. 

mayoforbutter:

Da jeg var yngre (nok omkring 10), så jeg et par, der havde sex i en swimmingpool. Det var lidt romantisk, da poolen var halvt under en kunstig grotte. Nu om dage undrer jeg mig over, hvor godt det egentlig fungerede, da vi jo alle ved, at vand ikke ligesom er den bedste form for glidecreme.. 

SourMashDiesel:

Så en kvinde give en fyr et blowjob i en parkeret bil, mens jeg kørte med skolebussen. Bussen holdt tilbage for trafikken, og jeg kiggede tilfældigvis ned på den parkerede bil ved siden af os. Og der var hun i fuld gang. Hun kiggede op, da bussen skulle til at køre igen. Vi fik øjenkontakt. Hun havde et meget skyldigt udtryk i ansigtet. 

barstoolhandie_thrwy:

Det var faktisk mere mig, der gjorde noget mærkeligt i offentligheden. Jeg drak på min lokale Buffalo Wild Wings, og jeg blev alt for fuld til at være der. Jeg blev smidt ud af en eller anden grund. Jeg fandt en kvinde, som var lige så fuld som jeg. Efter et par drinks mere overtalte jeg hende til et handjob. Og den var hun med på, midt der i baren. Jeg var ikke flov, nærmere fuld og stolt. Folk opdagede det. Alle opdagede det. Vi stoppede ikke. Bartenderen bad os om at skrive, fordi, du ved, hvem har lyst til at se på en fuld fyr få et handjob af en lige så fuld pige omkring kl. 1 om natten? Ingen. 
Jeg meldte mig ind i militæret og har aldrig besøgt en Buffalo Wild Wings igen. Jeg vil ikke genkendes. 

ohvac:

For et par år siden tog jeg min kæreste med på hendes første campingtur i en lokal national park. Efter at have gået i omkring 20 minutter tog vi en lille pause ved nogen udendørs borde ved siden af en familie med små børn. Minutter serene kom en flok kvinder med bare bryster kun klædt i lændeklæde og med falske øre. Med dem var et par fyre med kameraer og lysudstyr. Hvad der efterfølgende skete, kan nok bedst beskrives som et elf-bondage-porno-photoshoot, som vi, små børn og deres forskrækkede forældre fik lov at overvære. 5/5, jeg fik set elf-bryster OG min kæreste var helt vild med det. 

Del