Connery

Folk fortæller om de mest upassende tidspunkter, hvor de er brudt ud i grin

"Hvornår stopper jeg med at synes, at prutter er sjove?"

Der er visse tidspunkt, man bare ikke skal begynde at grine. Til en begravelse.. hvis nogen græder.. hvis nogen slår sig..

Listen er lang, men desværre er det bare på mange af disse tidspunkter, det kan være svært at holde et grin inde. Her er en række eksempler på ret uheldige tidspunkter, hvor folk er begyndt at grine. Kan du genkende dig selv i nogen af dem?

CricketCake

Til en begravelse. Jeg har det stadig dårligt med det den dag i dag. Min bedstemors tredje mand døde af lungekræft, og til hans begravelse havde de lavet et show med billeder, hvor han røg på de fleste af dem. Ved omkring det tredje eller fjerde billede, kigger min bror og jeg på hinanden på samme tid, og vi begynder begge at grine højlydt. Ironien i det var vel bare for meget, tror jeg? Det var virkelig svært ikke at grine, og da min bedstemor kiggede på os, fik det af en eller anden grund os bare til at grine endnu højere. 

Det lyder virkelig forfærdeligt, når man siger det højt, men det var bare et af de der øjeblikke, hvor du godt ved, det ikke er sjovt, men også at du ikke må grine, og derfor kommer du bare til at grine endnu mere.. 

GoonerKitten

Min chef havde fødselsdag, og hun ville have mig til at gætte, hvor gammel hun blev. Det ville jeg virkelig helst ikke, fordi hun mest af alt lignede en på 60, men jeg vidste, at hun var yngre, og hun var en ret hidsig kvinde. Jeg blev ved med at forsøge at sno mig udenom, indtil hun siger "jeg er 45!", og jeg begynder at grine højlydt. Jeg prøvede at undskylde det med, at jeg troede, at hun kun var 40, men jeg tror, at hun vidste, at jeg løj, for hun snakkede ikke til mig resten af dagen. 

Stef100111

Min bedstefar døde for et par uger siden, og da vi fik hans aske, siger jeg "wow, bedstefar har tabt sig meget" - min mor grinede, men min onkel fandt det ikke specielt sjovt. 

3GoalCushion

Det var i kirken, og jeg var omkring 10 år, da et barn taber en salmebog fra etagen ovenpå, så den rammer en gammel dame lidt i hovedet midt i en bøn. Min mor kiggede ondt på mig, men jeg kunne ikke stoppe. 

JeromeMixTape

Jeg var til jobsamtale, og kvinden lignede en fisk og havde en sjov stemme. Jo mere, hun snakkede, jo sværere var det at holde latteren inde. Så begyndte jeg at forestille mig, hvordan en fisk ville lyde, hvis den kunne snakke. Jeg kiggede på hendes læber bevæge sig og så blev det bare for meget for mig. Jeg brød ud i grin og jeg kunne ikke stoppe.

Jeg fik ikke jobbet. 

Jeskimo

Jeg er ambulanceassistent, og da jeg kom ud til et hjem, der havde ringet efter mig, blev jeg mødt af en 87 år gammel dame, der skreg, at hendes søn havde fået en forfærdelig sygdom i fængslet. Jeg så, at han havde stiv pik. Han havde taget viagra og af en eller anden grund, havde hans mor set den og troet, det var en sygdom. Jeg gætter på, at fyren var så flov over det, at han bare har spillet med på, at det var en sygdom. Jeg var nødt til at undskylde mig selv, så jeg kunne gå ud at flække af grin.

SeengignPaipes

Jeg fik et grineglip, da jeg skulle have foretaget en rodbehandling. Tandlægen var igang med at klargøre i min mund, da jeg pludselig hørte en i venteværelset slå jordens største prut. Jeg gestikulerede til tandlægen, at han skulle stoppe, og jeg brød ud i grin. Heldigvis hørte han det også, så han var ikke gået igang med at bore endnu. Hvornår stopper jeg med at synes, at prutter er sjove? 

herissonberserk

For et par år siden var jeg frivillig på et dyreinternat, og jeg havde en fransk bulldog, som skulle have et nyt hjem. Så jeg mødte dette søde par, og jeg stiller de generelle spørgsmål om, hvor de bor, hvor meget tid de har til hunden, om de allerede har en hund osv. Ved at sidste spørgsmål, kan jeg se, at mandens ansigt ændrer sig, og han rækker en hånd til sin kone og siger "vi havde denne fantastiske hund, Amy, en Shi tsu.. Hun var ved min side hele tiden. For 6 måneder siden skulle jeg ordne vores loft, men jeg snublede ned af stien og landede lige ovenpå hende." Han stopper og begynder at græde: "Jeg slog min hund ihjel! Jeg maste hende! Jeg er så ked af det!"

Billedet af ham, der maste hunden til døde.. Jeg kunne simpelthen ikke holde det inde. Jeg tror, jeg fik det skjult i et host, men ej hvor havde jeg det dårligt. 

evil_regal7

Min partner prøvede at fortælle mig, at hans stedmor var kommet på hospitalet, men han starter sætningen med "hun blev angrebet af en ko". Selvfølgelig begynder jeg at grine af det! Han skulle have startet med hospitals-delen.. 

Reznore

Det sker altid i forbindelse med grimme babyer. Jeg var til en familiefest ved min daværende kæreste, og en af hans tanter havde en lille baby med. Den havde et stort hoved og lignede, at den var blevet tabt mange gange. Alle snakkede om, hvor sød den var, og en af dem kiggede på mig og sagde smilende "er han ikke bare søøøød?!" - jeg var nødt til at løbe ud på toilettet, men jeg er ret sikker på, at de alle hørte mig eksplodere i højlydt latter. 

atticusfinch1973

Til et møde for anonyme sexafhængige lyttede jeg til en fyr fortælle sin historie, hvor han afslørede virkelig mange detaljer om de virkelig bizarre ting, han gjorde og kunne lide, og jeg kunne ikke styre mig. Jeg var bogstavelig talt nødt til at bide mig selv i tungen og så lade som om, jeg hostede for at skjule det. Det virkede bare ikke, så jeg var nødt til at forlade lokalet. Der findes virkelig mange perverse folk derude.

[Kilde: askreddit]

lev

via GIPHY

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Borup Simone Borup

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt