Connery

Første trailer til Wise Guy giver os fortællingen om, hvordan Sopranos blev skabt

Historien om en af verdens mest populære tv-serier.

HBO’s kommende dokumentar Wise Guy: David Chase and the Sopranos lover at kaste nyt lys på den banebrydende tv-serie The Sopranos og skaberen bag denne ikoniske serie, David Chase. Dokumentaren, som får premiere den 7. september, består af to episoder, der vil blive sendt på Max.

Traileren, der netop er blevet offentliggjort, giver et spændende indblik i, hvad seerne kan forvente. Den Oscar-vindende dokumentarist Alex Gibney, kendt for Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, står bag dokumentaren. Gibney tager os med på en rejse gennem Chase's liv og karriere, og tilbyder en dybdegående analyse af hans kreative processer og den unikke skabelsesrejse, der førte til The Sopranos.

Gibney bruger et detaljeret sæt, der er en tro kopi af Dr. Melfis psykiaterkontor, som ramme for interviewene og diskussionerne. Denne kulisse giver en autentisk følelse af den verden, Chase har bygget, og sætter fokus på hans personlige og professionelle baggrund. Dokumentaren inkluderer interviews med skuespillere som Lorraine Bracco, Edie Falco og Michael Imperioli, samt sjældne optagelser fra showets tidlige audition og behind-the-scenes footage, der giver seerne en eksklusiv adgang til The Sopranos-universet.

Chase reflekterer over sin opvækst i en italiensk-amerikansk familie i New Jersey, hans tidlige dage i Hollywood, og den langvarige relation med HBO, der førte til udviklingen af Tony Soprano. Med ærlighed diskuterer Chase både de kreative udfordringer og de følelsesmæssige omkostninger ved at lede en så indflydelsesrig serie, inklusive den tragiske død af James Gandolfini, der spillede Tony Soprano.

Wise Guy havde sin verdenspremiere på Tribeca Festival og fremhæver en kombination af indsigtsfulde interviews, autentiske klip og en dybdegående fortælling, der lover at give både nye og gamle fans en berigende oplevelse af den TV-historie, The Sopranos har skabt.

Tjek traileren ud herunder - dokumentaren får premiere til september:

ANNONCE
Del

Seneste nyt