Connery

Første trailer til Tomb Raider-animationsserie samler op på historien fra spil-trilogien

Spilhistorien fortsætter ind i serieuniverset.

Mens Alicia Vikander havde æren af at portrættere den moderne Lara Craft i ny Tomb Raider-film i 2018, er vi nu i stedet rykket ned på seriefronten i animationsuniverset.

Netflix er på trapperne med Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, og de har netop løftet sløret for den første teaser-trailer.

Han kan vi se Hayley Atwell (Captain America) i stemmen som Lara Croft, og selve plottet følger trop lige efter hændelserne i slutningen på Survivor-trilogien på spilfronten - den ikoniske reboot af spillet, der blandt andet bød på Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015) og Shadow of the Tomb Raider (2018).

Plottet lyder som følgende:

Efter hændelserne i Survivor har Lara Croft forladt sine venner og taget solo afsted på en farefuld færd. Men hun ser sig selv nødsaget til at vende hjem, da en farlig og magtfuld kinesisk artefakt er blevet stjålet fra Croft Manor - tyven er en gammel bekendt, og jagten efter at få sit artefakt tilbage sender hende på en jordomrejse, som sender hende direkte ind i glemte ruiner, der tvinger hende til at tage stilling til, hvilken slags helt hun vil være.

Serien lander på Netflix d. 10. oktober - tjek traileren ud herunder.

Hvis du lige skal have genopfrisket spil-historien, kan du catche up herunder:

Tomb Raider (2013)

Handlingen begynder med en ung og uerfaren Lara Croft, der er på en ekspedition for at finde den mystiske ø Yamatai i det japanske Dragon's Triangle. Skibet, Endurance, forliser, og Lara og hendes venner strander på øen, som viser sig at være fyldt med farer og en mystisk kult. I løbet af spillet udvikler Lara sig fra en ung akademiker til en overlever og en modig kriger, der kæmper mod kultens medlemmer og opdager den mørke hemmelighed bag øen, der involverer den gamle solgudinde Himiko.

Rise of the Tomb Raider (2015)

I dette spil søger Lara efter "Den guddommelige kilde," som siges at give evigt liv. Hun er på jagt efter sandheden om sin fars død og ønsker at bevise hans teorier om den mytiske by Kitezh, som gemmer på kilden. Handlingen foregår hovedsageligt i Sibirien, hvor Lara må kæmpe mod både det barske miljø og en skyggefuld organisation kaldet Trinity, der også er på jagt efter kilden. Spillet dykker dybere ned i Laras personlige historie og hendes voksende konflikt med Trinity.

Shadow of the Tomb Raider (2018)

I det sidste spil i trilogien følger vi Lara til Mellem- og Sydamerika, hvor hun søger efter en maya-artefakt, som har kraften til at forårsage en apokalypse. Lara kommer til at udløse en række katastrofale begivenheder og må konfrontere konsekvenserne af sine handlinger. Hun udforsker gamle ruiner og forsøger at stoppe Trinitys planer om at omskrive verdens skæbne. Handlingen er præget af Laras indre kamp med skyldfølelse og hendes forståelse af, hvad det betyder at være en Tomb Raider.

ANNONCE
Del

Seneste nyt