Connery

Første trailer til Terminator: Genisys

Schwarzenegger er tilbage som the Terminator i franchisens femte kapitel!

Første trailer til Terminator: Genisys

Siden James Cameron i 1984 kom på banen med The Terminator i form af Arnold Schwarzenegger, har denne futuristiske fortælling om menneskets fald til maskinerne underholdt folk over hele verden – med en endnu vildere efterfølger Terminator 2: Judgement Day (1991) og en dog lidt fesen treer, Terminator: Rise of the Machines (2003), får vi nu for første gang siden ’03 gensynet af Schwarzenegger i sin formidable rolle som The Terminator.

Selvom vi så en CGI-udgave af ham i Terminator: Salvation (som faktisk er ganske god og ikke fortjente den hårde medfart i 2009), så var det ikke helt det samme. Now he’s back! Og han har endda taget skønheden Emilia Clarke (Game of Thrones) med. 

I Terminator: Genisys har vi ramt år 2029. John Connor spilles af Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes, Zero Dark Thirty, Lawless) og under et opgør I Los Angeles bliver spillereglerne for alvor ændret – SkyNet viser sig at have et es i ærmet. Et es som for altid vil ændre slagets gang ved at ændre på fortiden, nutiden og ultimativt fremtiden.

Fuuuuuuuuuuck yeah!  

Filmen får premiere d. 9. juli 2015.

ANNONCE
Del

Seneste nyt