Connery

Første trailer til Star Wars Ahsoka er klar med en reunion fra animationsserien Rebels

Lars Mikkelsen er klar som intergalaktisk bad guy i den nye Star Wars-serie

Siden cameo-rollen i 2. sæson af The Mandalorian, har vi ventet spændt på spin-off serien med Ahsoka Tano, der har været en stor fanfavorit for generationen af Star Wars-fans, der er flasket op med Dave Filonis animations-serier. Nu er den første fuld-længde trailer til Star Wars: Ahsoka landet, og Rosario Dawson er klar til at løfte karakteren til nye højder i rollen som den tidligere Jedi Padawan.

En af de helt store trækplastre i den første officielle trailer, er genforeningen af de velkendte ansigter fra animations-serien 'Star Wars: Rebels'. Vi får live-action optrædener af elskede Rebels-karakterer som Hera Syndula, Sabine Wren, og endda den brogede astromekanikerdroide, Chopper.

ANNONCE
Lars Mikkelsen i Star Wars: Ahsoka - Youtube/Disney - Første trailer til Star Wars Ahsoka er klar med en reunion fra animationsserien Rebels Lars Mikkelsen i Star Wars: Ahsoka - Youtube/Disney

Men det der virkelig satte ild til Star Wars-internettet, var fremkomsten af seriens skurk, Grand Admiral Thrawn, spillet af danske Lars Mikkelsen. Mikkelsen, er selvfølgelig internationalt kendt for sine roller i 'Sherlock' og 'House of Cards', har allerede lagt stemme til Thrawn i Rebels-serien, men Star Wars: Ahsoka er hans første live-action optræden af karakteren. Lars Mikkelsen er efterhånden ved at blive en lige så stor Hollywood-darling som brormand Mads, og han giver den også pt som ond troldmand i den nye sæson af Netflix-serien The Witcher

Ahsoka foregår i samme tidslinje som 'The Mandalorian', fortsætter historien om Ahsoka Tano efter begivenhederne i 'The Mandalorian' og 'The Book of Boba Fett'. Ahsoka er på jagt efter den mystiske Grand Admiral Thrawn, og dette fører hende på en rejse, der byder på både gamle venner og nye fjender.

ANNONCE
Ahsoka - Trailer

Fans har længe formodet, at 'Ahsoka' ville opfylde løftet om en fortsættelse af historien fra 'Rebels', og ud fra den nye trailer at dømme, er de helt sikkert ikke blevet skuffede. Traileren er spækket med referencer til den animerede serie.

'Ahsoka' har premiere den 23. august på Disney+, hvor to episoder vil blive udgivet samtidig, før serien skifter til ugentlige afsnit.

Udover Dawson og Mikkelsen medvirker skuespillere som Natasha Liu Borzizzo, Mary Elizabeth Winstead, Eman Esfandi og den nyligt afdøde skuespiller Ray Stevenson.

ANNONCE
Del

Seneste nyt