Connery

Første trailer til Spider-Man spinoff Madame Web

Første kvindelige superhelt til Sonys filmiske del af Spider-Man-universet.

Dakota Johnson, som de fleste kender for blandt andet Fifty Shades of Grey, er klar til at hoppe i superheltekostumet og vise os den første filmatisering af Madame Web.

Madame Web er en synsk mutant i Spider-Man-universet, som i tegneserierne fra tid til anden har hjulpet Peter Parker med tunge sager.

Nu er hendes solofilm på trapperne - og her har vi netop fået første trailer. En trailer som også introducerer filmens umiddelbare skurk, en Ezekiel Sims, der i traileren ligner en Spider-Man Variant, men i tegneserierne er en karakter, der dukker op som et resultat af et spider-totem ritual fra en fjern del af verden.

ANNONCE
Dakota Fanning som Cassandra Webb (Madame Web) - Foto: Youtube(Sony Pictures Entertainment - Første trailer til Spider-Man spinoff Madame Web Dakota Fanning som Cassandra Webb (Madame Web) - Foto: Youtube(Sony Pictures Entertainment

Traileren viser også, ganske kort, Sydney Sweeney i rollen som Spider-Woman.

Madame Web lander i den samme del af Marvel-universet som Sonys egne film baseret på Spider-Man bifigurer, altså den underholdende Venom-film, den middelmådige Venom 2 og (elendige) Morbius

Sony viser dog fortsat at de er investerede i deres masterplan, der foruden Madame Web-filmen også byder på en solofilm til Kraven the Hunter i 2024. 

ANNONCE
Madame Web - Trailer
?si=4HRa7SEWZi70yp5N
Del

Seneste nyt