Connery

Første trailer til Music By John Williams er en hyldest til magien bag film-musik

En dokumentar om en af de mest ikoniske film-komponister.

De fleste har hørt navnet John Williams før, men mange er nok slet ikke klar over, hvilken indflydelse han har haft på din barndom, dine yndlingsfilm og dine nostalgiske øjeblikke i biografen.

Men alt det vil nu blive fremhævet og hyldet i en ny dokumentar, som går under navnet Music By John Williams. 

John Williams er en af de mest indflydelsesrige og anerkendte filmkomponister i historien. Han har skabt nogle af de mest ikoniske musikalske værker til film og tv, og hans karriere spænder over mere end seks årtier. Williams begyndte sin musikalske rejse som pianist og studerede ved Juilliard School of Music, inden han gik over til at komponere.

Han er bedst kendt for sine samarbejder med instruktøren Steven Spielberg, som han har skabt musik til i over 25 film, herunder "Jaws" (1975), "E.T." (1982), "Schindler's List" (1993) og "Jurassic Park" (1993). Derudover har Williams komponeret ikoniske temaer til film som "Star Wars"-serien, "Indiana Jones"-serien og "Harry Potter"-filmene.

Williams’ musik er kendetegnet ved store, symfoniske sammensætninger med melodiske temaer, der fanger karakterer og stemninger på en ret så uforglemmelig måde. Hans arbejde har indbragt ham fem Oscars, 25 Grammy Awards og et væld af andre priser.

Den nye dokumentar vil både blive en nostalgisk rutsjebanetur gennem filmhistorien, men også give en mere dybdegående forståelse for, hvordan musikken kan påvirke filmoplevelsen og hvordan baggrundsfortællingerne betyder lige så meget, som hvad vi ser på skærmen.

Den første trailer er netop landet - Music By John Williams lander på Disney+ d. 1. november.

Klar til lidt nostalgi? Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=kkVSiRyteH7spEpi
Del

Seneste nyt